bahar_md مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 68 عنوان بیدارید؟!😩 | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست سلام خانما هفته ۳۳ هستم تقریبا دو ساعته دلپیچه خیلی شدید گرفتم دارم از دلدرد میمیرم بچه هم تکون میخوره البتهطبیعیه؟!؟!راهی واسه کمتر شدن دلپیچه میدونید؟! 1399/08/26 | 03:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 اگه منظورت سوزش معده که قرص پنتونیل بخور نه انگار اسیدمعدم یهومیزنه بالا خم شدنی یاخودموبه فشارانداختنی هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 من ماه ۶ معده درد داشتم شربت و قرص داد میخوردم خوب میشدم نه خداروشکر چندتا کار انجام دادم کمتر شد ا ... نه من انگار. دائم دردنمیکنه که به فشارانداحتنی خودمویاخم شدنی انگاراسیدمعدم میادبالا اره دیگه من دیگه شب هانمیتونم راحت بخوابم راستی خونه تکونی کردی هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید
bahar_md مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 68 نه من انگار. دائم دردنمیکنه که به فشارانداحتنی خودمویاخم شدنی انگاراسیدمعدم میادبالا اره دیگه ... نهههه🥴من اصولا خونم تمیزه خیلی کار نداره همون جارو و گردگیری و... کارای هفتگی عادی و کنم حله ولی همونم حسش نیستواجب نیست حالا دختر به خودت فشار نیاریا امسالم ک کسی جایی نمیره بیخیالش
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 نهههه🥴من اصولا خونم تمیزه خیلی کار نداره همون جارو و گردگیری و... کارای هفتگی عادی و کنم حله ولی هم ... منم تمیزه ولی به دلم نیست مثل عیدمفصل دارم خونه تکونی میکنم چون بعدازاینکه به دنیابیادتا چندماه نمیتونم تکون بخورم میگم بزارواسه اون موقع همه چیزمرتب باشع شستن پرده وموکت وفرش وروتختی وخیلی کارهای دیگه 😓😓 هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید
andiaaa عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2749 پس یه دوقلوش انشالله🤪❤️خوشبخت شی عزیزمممم قربونت گلممممم،ان شاءالله به زودی کوچولوتو بغل بگیری صحیح و سالم و همچنین روزای خوبی باهم داشته باشین موفق باشی عزیزمم