2777
2789
عنوان

بیدارید؟!😩

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست
اگه منظورت سوزش معده که قرص پنتونیل بخور

نه انگار  اسیدمعدم یهومیزنه بالا خم شدنی یاخودموبه فشارانداختنی

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
من ماه ۶ معده درد داشتم شربت و قرص داد میخوردم خوب میشدم نه خداروشکر چندتا کار انجام دادم کمتر شد ا ...

نه من انگار. دائم  دردنمیکنه که به فشارانداحتنی خودمویاخم شدنی انگاراسیدمعدم میادبالا اره دیگه من دیگه شب هانمیتونم راحت بخوابم راستی خونه تکونی کردی

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من انگار. دائم  دردنمیکنه که به فشارانداحتنی خودمویاخم شدنی انگاراسیدمعدم میادبالا اره دیگه ...

نهههه🥴من اصولا خونم تمیزه خیلی کار نداره همون جارو و گردگیری و... کارای هفتگی عادی و کنم حله ولی همونم حسش نیست

واجب نیست حالا دختر به خودت فشار نیاریا امسالم ک کسی جایی نمیره بیخیالش

نهههه🥴من اصولا خونم تمیزه خیلی کار نداره همون جارو و گردگیری و... کارای هفتگی عادی و کنم حله ولی هم ...

منم تمیزه ولی به دلم نیست مثل عیدمفصل دارم خونه تکونی میکنم چون بعدازاینکه به دنیابیادتا چندماه نمیتونم تکون بخورم میگم بزارواسه اون موقع همه چیزمرتب باشع شستن پرده وموکت وفرش وروتختی وخیلی کارهای دیگه 😓😓

پس یه دوقلوش انشالله🤪⁦❤️⁩خوشبخت شی عزیزمممم

قربونت گلممممم،ان شاءالله به زودی کوچولوتو بغل بگیری صحیح و سالم و همچنین روزای خوبی باهم داشته باشین موفق باشی عزیزمم