2777
2789
دختر من ۱۱ ماهشه.یا اسباب بازی توی دهنشه.با داره جیغ میزنه گریه میکنه.یا بغل هست یا برق اتاق خواب رو ...

آخه که بچه منم عاشق تبلیغات وقتی شروع میشه خوشحالم ک چند دیقه ای ساکت هستش

سپردم به خدا..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واقعن خسته شدم خیلی لج میکنه امشب اینقد عصبی شدم انداختمش توی اتاق درو بستم‌ نیم ساعت گریه کرد‌& ...

بگردم.بخدا درکت میکنم انقدر سختمه اعصابم خراب شده.ولی خب چاره چیه باید صبوری کنیم بزرگ شن

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
دختر من ۱۱ ماهشه.یا اسباب بازی توی دهنشه.با داره جیغ میزنه گریه میکنه.یا بغل هست یا برق اتاق خواب رو ...

وایییییی دخترمنم ۱۱ماهشه هرچی دستشه میزاره تودهنش😓😓😓😓😓ینی اگه ی نفر ازبیرون بیاد تو یابرعکس خودشو میکشه میگه منم ببرین اینقد عاشق بیرونه فقطم دوس داره گوشه فرش و اینا رو تودهنش بزاره😥😥

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
وای بدترین سنه ن کارتون حالیش میشه  ن چیز دیگ فقط میخان اویزون  باشن

آویزون شدنشون برای تامین نیازهاشونه تا در آینده استقلال پیدا کنن میرسه روزی که دلمون برای آغوششون و صداشون تنگ بشه

منم واقعن خسته شدم خیلی لج میکنه امشب اینقد عصبی شدم انداختمش توی اتاق درو بستم‌ نیم ساعت گریه کرد‌& ...

لحاف و پتو و بالش بریز وسط خونه یادش بده بوره خودشو بندازه روش دوست دارن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

خیلییی کار اشتباهی میکنی شما در برابر اون بچه مسئولی هروقت عصبانی شدی به یاد بیار اون هدیه خداوند به تویه امانته دستت خودتو کنترل کن 

سپردم به خدا..
آخه که بچه منم عاشق تبلیغات وقتی شروع میشه خوشحالم ک چند دیقه ای ساکت هستش

اره راه فرار من فقط تبلیغ هست اگر نه کلیه هام از کار افتاده بود تا الان

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
پس کی به کارات میرسی غذا تمیزکاری

وقتی که خوابه تند تند غذام که درست میکنم اونجاهایی که به دو دست نیاز نباشه بغلش میکنم با هم دوتایی خیلی زیاد بوسش میکنم شعر میخونم ی عالمه با هم میرقصیم خیلی براش شکلک در میارم همیشه خونه ام اینهو دسته گل تازه موقع غذا خوردن خیلی اذیت میکنه روزی پنج وعده ولی باهاش تا بتونم تا میکنم بابا عشقن بخدا

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم