2821
2789
عنوان

لطفا بیاین

59 بازدید | 3 پست

سلام خانومای گل ببخشید سوالی داشتم پدرشوهر من فوت کردن و مادر شوهرم با خواهر شوهرم که ۱۵سالشه تنهان ما تو عقدیم و میخواستیم طبقه دوم خونه پدرشوهرم زندگی کنیم که نشد و ایشون فوت کردن الان شوهرم میگه مادرم ما دورش نباشیم دق میکنه بیا با مادرم زندگی کنیم که هم مادرم تنها نباشه هم طبقه دوم دست مستاجر باشه ی درامدی داشته باشیم موندم چکار کنم مادر شوهرم زن خوبیه مثل مادرم دوسش دارم نمیدونم قبول کنم یا ن  

یعنی تو یه خونه؟

اونجوری سخت میشه فکر کنم

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا هرگز قبول نکن. زن و شوهر باید حریم خصوصی داشته باشن. بگو نه ممکنه قهر کنه ناراحت بشه اما ارزش داره. همونم که بری تو ساختمونشون بازم ریسکه اما خب بهتره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792