2789
عنوان

شهرکرد

596 بازدید | 15 پست

سلاممم بچه ها

میشه کمک کنید؟ما خونمون اصفهانه 

من امسال دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر شهرکرد قبول شدم.

رتبه خوبی داشتم و میتونستم دانشگاه فرهنگیان اصفهان ام برم اما چون به رشته هاش علاقه نداشتم، شهرکرد انتخاب کردم که نزدیک اصفهانه.

ولی خب بعضیا بهم میگفتند که باید اصفهان انتخاب میکردی رشتش مهم نبود، در حالی که من واقعا فکر کردم نمیتوستم ۴سال درسی رو‌بخونم و بعدشم تدریس کنم که هیچ علاقه ای بهش نداشتم 

الان به نظر شما کارم درست بوده یا نه؟ 

کسی در مورد دانشگاه شهرکرد اطلاعی نداره؟

الان که مجازیه. مسافتی هم نیست که راحت میری و میای بعدا. 

خود دانشگاه رو نمیدونم اما سر تهشون یکیه همه دانشگاها

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان که مجازیه. مسافتی هم نیست که راحت میری و میای بعدا.  خود دانشگاه رو نمیدونم اما سر تهشون ...

خود شهرکرد چجوریه؟, بعضی از دوستان میگفتند خیلی سرده و امکانات زیادی نداره

خود شهرکرد چجوریه؟, بعضی از دوستان میگفتند خیلی سرده و امکانات زیادی نداره

سرد که هست. امکانات منظورت چیه؟ تربیت معلم باهنر تو خیابان کاشانی هست که زندگی اونجا کلا درجریانه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سرد که هست. امکانات منظورت چیه؟ تربیت معلم باهنر تو خیابان کاشانی هست که زندگی اونجا کلا درجریانه

نمیدونم عزیزم منم از کسی شنیده بودم.

ممنونم لطف کردید💕💕

خیلی از اصفهانی ها فکر میکنن شهرکرد یه روستاست که توش گله گوسفند رد میشه و شبا هم با پیت نفت میارن😅نه عزیزم اینجا شهره و دقیفا تمام امکانات شهری رو داره

خیلی از اصفهانی ها فکر میکنن شهرکرد یه روستاست که توش گله گوسفند رد میشه و شبا هم با پیت نفت میارن😅 ...

نه عزیزدلم این چه حرفیه!! ما تا حالا که میخواستیم بریم خوزستان از شهرکرد رد شدیم ولی خب داخل شهرش نرفته بودیم. برای همین گفتم بپرسم.

یه وقت سوال من توهین به شهرکردی های عزیز نشه🙏💕