2777
2789
عنوان

تا حالا شده

94 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من به دوستی دارم فوق العاااااده خوشگله و خب 

بعد من نمیگم  خوشگلم ولی عیب خاصی هم ندارم اما دوستم واقعا از من جذاب تره بعدا یبار با هم رفته بودیم سفر برگشت بهم گف الان قیافت دوزارم نمی ارزه ب شوخی گفت ولی یجای دیگه رفتیم عکس گرفتیم بهم گف عکسایی که با منیو بزار تو پیجت تا فالوعرات قیافه منو ببینن که خوشگلم من خیلی بهم برخوردخیلییی ناراحت شدم یا مثلا یه شال پوشیده بودم برداشت گف این چیهههههه پوشیدی داری خفه میشی توش خودش کلا خیلی اعتقاد ب حجاب نداره .... (لطفا نگین عکس بده)خیلی ناراحتم چیکار کنم؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

کلا دیگه خیلی به خودش مینازه هی میگه فلانی زشتههههههه من خیلی خوبم خیلی اوکیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واست مهم نباشه  سعی کن دوری کنی از آدمی که آزارت میده یا باعث ناراحتیت میشه  هیچ آدمی ار ...

اخه اون قسمت عکسه خیلی بد بوددد حس کردم میخاد بگه تو خیلی زشتی

بگو میدونی چیه دوست خوبم 

ادمایی ک دلشون سیرع از خودشون راضین 

هیچوقت شروع ب تخریب دیگران نمیکنن و مردمو خرد نمیکنن ک خودشون برن بالا 

توام اگ اعتماد بنفس داشتی و خودتو و چهرتو قبول داشتی سعی نمیکردی اینقد منو خرد کنی سوما ادم چهرع داشتع باش اما شعورش قد ندع ک چیو کجا بگ پیشیزی نمی ارزع. ب مرور دل میزنه چون اخلاق موندگارع وگرنع هر چی ریختع خوشگل 

چقدر خرف زدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بگو میدونی چیه دوست خوبم  ادمایی ک دلشون سیرع از خودشون راضین  هیچوقت شروع ب تخریب دیگرا ...

واقعا امضاتون👏👏👏👏👏👏👍😍💜

بنظرم بهش زیادی رو دادی 😑 یعنی چی که من خوشگلم فالورات بالا بره   

اینجور دوستا سم خالصن حتی اگه به ظاهر تو گیر ندن به ظاهر بقیه گیر بدن باعث انرژی منفی دورت میشه.

بنظرم با آدمای بهتری بگرد   

یکی که همه دغدغش برتریش نسبت به بقیع از نظر قیافه نباشه،

من هر سری یه آدم سمی راه دادم تو زندگیم واقعا پشیمون شدم

البته که معلومه دوستت اعتماد بنفسش خیلی پایین اومده.ولی این توجیه خوبی برای این کارا نیست.

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...
بنظرم بهش زیادی رو دادی 😑 یعنی چی که من خوشگلم فالورات بالا بره     اینجور دوستا سم خال ...

خودش که میگف اینا رو ب شوخی میگم ولی بنظرم پشت هرشوخی ای ی حرفی هس تقصیر خودمه ک هی ازش تعریف کردم