2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

79 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من این ماه اقدام داشتم .الانم سه چهار روز مونده به موعد پریودیم،

ترشح دارم نشانه چیه؟ یعنی تخمک گذاریه؟؟ اونم چهار روز قبل پریودی؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بارداری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
منم ۳روز دیگه موعدمه تخمک گذاریت تقریبا ۱۰روز پیش بوده ،الان دیگه وقت تخمک گذاری نیست

جالب اینه که اون موقع که وقتش بود اصلا ترشح تخم مرغی تخک گذاری رو نداشتم!!

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
منم ۴روز دیگه موعدمه نزدیک پری که میشه ترشح پنیری دارم  میتونه اینم از علایم بارداری باشع  ...

الان ترشح دارید؟ باردارید؟ من منظورتونو متوجه نشدم سوال میپرسید یا دارید خبر میدید؟؟؟

بله ولی کم  باردار نیستم  اقدام هستم میخاسم بدونم ترشح پنیری هم جز علایم بارداری هست یا ...

نمیدونم والا چی بگم