2777
2789
عنوان

اکسیژن خون

1163 بازدید | 11 پست

درمورد شوهرعمم تو تاپیکا قبلم گفت که اکسیژن خونش رو ۸۰ بود میخاستم بستریش کنن ولی بعد از اینکه یبار دیگ اکسیژنشو اندازه گرفتن اکسیژن خونش رسیده بود به ۹۳ و گفتن ب بستری نیاز نیس

حالا دوباره اکسیژن خونش ب ۷۰ رسید و دکتر گفته باید بسری شه و الانم بستریه

خانوما تاحالا کسی رو مثه شوهر عمم دیدید؟خدایی نکرده خودتون یا اطرافیانتون تا حالا همچین شرایطی داشتین؟؟

اگ تجربه ای داشتین لطفا بگین خیلی نگرانم🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

مادر بزرگ منم شدع بود ولی تا 9گفتن اگ کمتر ش باید بستری ش اما بهش زیاد رسیدن خالم و داییم خداروشکر خوب شد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بپرسم علایمش چی بود

سرفه هاش زیاد شد دختر عمم هم کفت بیا بریم بیمارستان ی بار دیگ اکسیژن خونتو اندازه بگیریم اونم قبول کرد

بعد ک اندازه گرفتن فهمیدن اکسیژن رو ۷۰ هست

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
یا خدااااا  روی ۷۰ ؟؟؟؟؟  خاله ی من روی ۸۵ بود توی icu بستری بود تو کماااا

جدی میگی؟

اما شوهر عمم حالش خوبه تلفن دستشه ب همه هم زنگ میزنه سوپش روهم دادن خودش خورد

شاید من بد شنیدم

ولی اخه مطمئنم دختر عمم گفت ۷۰🥺🥺

سرفه داشتن

ارع بالا گفتم سرفه هاش زیاد شد دختر عمم گفت محض احتیاط بیا بریم ی اندازه گیری کنیم اکسیژن خونتو و بعد اندازه گرفتن فهمیدن ۷۰

من کسی رو سراغ دارم با اکسیژن خون ۶۰ و ۵۵ هم خوب شده نگران نباش ان شاالله بهترمیشن

انشالله عزیزم من خیلی نگرانم توروخدا دعاش کن🥺

مادر بزرگ منم شدع بود ولی تا 9گفتن اگ کمتر ش باید بستری ش اما بهش زیاد رسیدن خالم و داییم خداروشکر خ ...

توروخدا دعاش کن🥺

توروخدا دعاش کن🥺

حتما حتما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh