2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دارم  بدن درد تب و لرز سردرد شدید  سه روز مبتلا شدم خدا به دخترم رحم کنه

خوب ببرش پیش یکی اگه مطمئنی نگرقته

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

سلام😍من و خونوادم دوماه پیش گرفتیم اول سرگیجه بعد تب و لرز البته توی هر کدوم از اعضای خونواده مدت زمان علائم متفاوت بود متاسفانه پدر و مادرم هردو بستری شدن بااینکه خیلی رعایت میکردیم منم تا باخبر شدم که بستری میشن ریه هام حسابی درگیر شدن چون با استرس خیلی بیشتر میشه

من الان دارم  بدن درد تب و لرز سردرد شدید  سه روز مبتلا شدم خدا به دخترم رحم کنه

منم بدن درد دارم دکتر گفت کرونا نیست گفت این فصل همه اینجوری میشن ولی خوب کسل میشم

منو باباش گرفتیم بهش شیر میدم

خوب شیر خودتا میدی که با عرق بدنم منتقل میشه....منم گرفتم اخراشم فعلا که چیزی نشده خداروشکر 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍