2777
2789
عنوان

بیاید از ترس های مسخرتون بگید😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 70 پست
من از پل هوایی میترسم به زور پسرم میرم ولی بالا که میرسم نفس تنگی میگیرم بچه هم که بودم  از یه ...

منم ضربان قلبم بالا میره 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

راستی ازتنهایی وتاریکیم بشدت 

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس های من

پله برقی

همه حشرات😑

موجودات ماورایی مث جن و روح

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فیلم ترسناک زیاد میبینی

ترسناک که نه زیاد ولی فانتزی چرا😁

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
من فکر میکنم این ترسامون باید درمان بشه

اره ولی فکر کنم تو مجازی راحت میشه بازگو کرد

من به زور میخواستن بهم میگو بدن داداشام

یا دایم من و برد رو پل هوایی ولم کرد فرار کرد همونجا در جا نشستم و گریه کردم یه خانمی خدا خیرش بده با شوهرش مسن بودن خیلی دستام و گرفتن آوردنم پایین

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
ب شوهرم میگفتم تو از چی میترسی میگفت هیچی فقط یکم اگه ببر ببینم میترسم حالا یبار عقرب دیدیم من باوجو ...

وای حشراتو اصلا نمیتونم بکشم مگه اینکه عنکبوت خیلی کوچیک باشه

طایفه سوسک و عقرب و...‌ رو هم اصصصصصلا نزدیک نمیشم چه برسه به کشتنش.... خیره میشم بهش که گمش نکنم داد و فریاد راه میندازم یکی بیاد نجاتم بده😨 

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ازهمه چی حتی مورچه میترسم یا چندشم میشه  الان خونه با پسرم تنهاییم خیلی میترسم شوهرمم گفت دیر ...

زن داداش منم از مورچه میترسید شدیدااا

از وقتی دخترش دنیا اومده سرگرمیش کشتن مورچه هاست

اره ولی فکر کنم تو مجازی راحت میشه بازگو کرد من به زور میخواستن بهم میگو بدن داداشام یا دایم من و ...

به نظرم اشتباهه که یکیو تو اون موقعیت میزارن من رفته بودم پیش روانشناس گفتم از تاریکی میترسم به دوستم گفت اینو ببرین وسط تاریکی ولش کنین برید هنوز حرفش تو گوشمه یعنی اگه یه درصد همچین کاری با من میکردن من صددرصد سکته میکردم با اون روانشناسه هم بحث کردم دیگه نرفتم پیشش

👣