2777
2789
عنوان

خدا ادم و گرفتار محبت نکنه😞

76 بازدید | 6 پست

میدونم خیلی مردا اینطور نیستنا ولی چون من از روز اول زیاد بوده شاید متوقع شدم😭😭😭😭

چند روزه کرونا گرفتم خیلی خفیف نمیذارم شوهر بیاد خونمون

همیشه اوایل عقد خودش مشتاق بود زنگ بزنه

حالا تو روز به زور سه تا پیام میده 😞😞😞

بهشم که میگم چرا با من حرف میزنی میگه من کار دارم راست میگی خیلی وقتا هم کارش با گوشی هست ولی گاهی اوقات میدونم کاری نداره بهش پیام میدم الان کار داری میگه نه 😑

خوب تو دلم میگم میمیری یکم با من حرف بزنی مثلا امشب با مادر شوهرم داشتم تماس تصویری میگرفتم اقا از بیرون اومد دیدمش مامانش گوشی گرفت روش فقط سلام کرد رفت یه طرف پاش و دراز کرد حداقل انتظار داشتم بیاد بعد مامانش یکم من و حداقل از راه دور ببینه 😡😡😡😡

چرا مردا انقدر بی احساسم 😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ببخشید ولی من بودم خیلی ناراحت میشدم و دیگه زنگش نمیزدم

اره دیگه نه گفتم دلم برات تنگ شده نهگفتم عکس بفرست نه بهش زنگ زدم دیشب پوکیدم تا ساعت یازده و خورده ای منتظر بودم حداقل بیاد بگه شب بخیر یه پیامم نداد ساعت دوازده و خورده ای اقا همه فیلماش و دیده تازه میگی سلام عشقم