2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 73 پست
اینجا اکثرا دغدغه های زندگی متاهلی خانمای ۲۰به بالا و دوس پسراشون حاملگی و دعواهای مادرشوهر خواهرشوه ...

من خودم با اینکه ۱۵ سالم نیس ولی اصلا اصلا تو تاپیکای زناشویی و زایمان نمیرم چون تجربه ندارم نمیخوام مادرارو الکی راهنمایی کنم

ولی اینجا با دوستام دورهمی میزنیم حرف میزنیم یا جرعت حقیقت🙂💞همه ک مث هم نیستن عزیزم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوفته😒 شوخی کردم😒😒😒

خخخ😅😅

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
من خودم با اینکه ۱۵ سالم نیس ولی اصلا اصلا تو تاپیکای زناشویی و زایمان نمیرم چون تجربه ندارم نمیخوام ...

امیدوارم همه مثل شما عاقل باشن من درخواستم اینه که سایت تفکیک رده سنی بشه که محیط امن و مفیدی واسه هر فرد مناسب سنش فراهم بشه همین

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
متاهل باشن به ما مربوط نیست ولی بچه ی کلاس نهم رو چه به سایت بارداری و حاملگی و زناشویی

اینجا 13 ساله ازدواج میکنن و 15 ساله باردار میشن. تقصیر نی نی یار چیه؟ تازه میتونن الکی سن رو بزنن 

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
پشمام واقعااا 8 سالشه؟؟

بله 🤐🤐🤐🤐🤐

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂