2777
2789
عنوان

نی نی یار

556 بازدید | 73 پست

سلام این چه وضعشه سایت شده پر از بچه مدرسه ای!!به نظرتون محیط سایت واسه بچه ها مناسبه؟چرا محدودیت بیشتری اعمال نمیکنید؟چرا تفکیک رده سنی ندارید!!!

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_شب  

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین تلان یه بچه کلاس نهمی یه خاموم ۱۷ ساله تاپیک زدن!!

کجای کاری عزیزم. اینجا داریم دختر 14ساله مشاوره میده ب زن 35سالع.حالا از 15 ساله های ی بچه دار و حامله هم نگم برات

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کجای کاری عزیزم. اینجا داریم دختر 14ساله مشاوره میده ب زن 35سالع.حالا از 15 ساله های ی بچه دار و حام ...

متاهل باشن به ما مربوط نیست ولی بچه ی کلاس نهم رو چه به سایت بارداری و حاملگی و زناشویی

متاهل باشن به ما مربوط نیست ولی بچه ی کلاس نهم رو چه به سایت بارداری و حاملگی و زناشویی

من گفتم ب ما مربوطه؟ شما فرمودی 17ساله تاپیک زده جواب دادم. 

اینجوریه ک 17ساله و کلاس نهمم تاپیک میزنن ب شما مربوط ک نیست. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من گفتم ب ما مربوطه؟ شما فرمودی 17ساله تاپیک زده جواب دادم.  اینجوریه ک 17ساله و کلاس نهمم تاپ ...

نه شما گفتی ۱۵ساله های حامله منم مخالف کودک همسریم ولی مونده آدم حرفی بزنه و بیان اعتراض کنن که خودمون خواستیم به کسی مربوط نیست دیدم که میگم