2821
2789
عنوان

کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 85 پست
جرات نمی کنم حرف بزنم چون شوهرم میکشتم میگه اینقدر اذیت شدم و زیر فشار مالی رفتیم. حالا نمی خوای

جدددی میگم رنگ کررم خییلی رنگ خ. بیه اما بستگی به روحیه شخص داره. همینکه بقیه وسایلات کرم قهوه ای ان یعنی به روحیه و سلیقت میخوره. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا قشنگه سبکش کلاسیکه  

اره منم دوسدارم کابینتامم‌ همینهنه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
جدددی میگم رنگ کررم خییلی رنگ خ. بیه اما بستگی به روحیه شخص داره. همینکه بقیه وسایلات کرم قهوه ای ان ...

چی بگم 

خیلی وسواس بدی دارم برای همین هر چی میخرم بعدش پشیمون میشم خیلی اخلاق بدیه. لباس بخرم که حتما باید عوض کنم. شوهرم از دستم ذله شده

گلم انقد خودتو اذیت نکن تازه گذشته انشاله به دل خوش مطمعن باش وسایلتو بچینی قشنگ میشه بعدش مگه الان ...

نه سینک وصل نیست. من سنگ نیست روی کارم چون 15تومن هزینه کوارتز و سنگ های دیگه میشد

چی بگم  خیلی وسواس بدی دارم برای همین هر چی میخرم بعدش پشیمون میشم خیلی اخلاق بدیه. لباس بخرم ...

اونایی که وسواس دارن اگه میخان با نظر دیگران پیش برن قبلش حتما باید بپرسن و روش فکر کنن. 

اگه سلیقه خودشونو قبول دارن پس باید تا آخر پای انتخابشون وایسن. 

باتوجه به حسی که ازگفته هاتون اینه که دارم چیزی که انتخاب کردین بهتره. 

اگه سفید انتخاب میکردین پشیمون میشدین که به وسایلاتون نمیومد و چرا نظر خودتون رو اجرا نکردین. 

چی بگم  خیلی وسواس بدی دارم برای همین هر چی میخرم بعدش پشیمون میشم خیلی اخلاق بدیه. لباس بخرم ...

بخاطر این ناراحتی حتما قبلش توی اینترنت مدلارو ببین. برای هر چییییزی. خیلی بت کمک کیکنه. منم همینطورم. قبلش تحقیق میکنم و به سلیقم اعتماد میکنم

نه سینک وصل نیست. من سنگ نیست روی کارم چون 15تومن هزینه کوارتز و سنگ های دیگه میشد

انشااه به سالامتی و دل خوش

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

سلام وقت خوش دوستان. شاید شما هم تجربه کرده باشید. همیشه پیدا کردن تولیدی معتبر و قابل اعتماد کابینت یاخرید یراق آلات کابینت   مانند جک کابینت و خرید سنگ اپن آشپزخانه  و هود آشپزخانه از فروشگاه هایی که معتبر باشد کمی سخت است.سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است. اگر دوست داشتید یه سری به سایتش بزنید.