2777
2789
عنوان

مشاور دوستم😖😭

300 بازدید | 39 پست

بچه ها خواهشا میکنم‌کمک کنید

دوستم ی مشاور داره که ماهانه ۱۹۰هزار تومن پرداخت میکنه مشکل اینجاست ایشون برنامه ی ماهانه میدن و کلی واینکه هر شب که دوستم بازخورد میفرسته۳..۴روز ی بار جواب میده دوستمم خیلی ناراحته و میگه افت روحیه کردم اصلا تشویقم نمیکنه مشکل مالی داره یکم به نظرتون انصراف بده؟

توی فرم ثبت نام ذکر شده باید هرشب پیگیری شبانه داشته باشه و اینکه تپاس در ماهم باید برقرار بشه ولی هیچکدوم از اینا نیس

دوستمم خیلی خجالتیه حتی نمیتونه بگه میخوام‌انصراف بدم همش کارش شده گریه

مشاور کنکوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بریزشون دور 

خودش بخونه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردش کنه با ایندش بازی نکنه 

ردش کنه 

ردش کنه 

مثل یه خواهر دلسوز دارم اینو بهش میگم 

ردش کنه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
ردش کنه با ایندش بازی نکنه  ردش کنه  ردش کنه  مثل یه خواهر دلسوز دارم اینو بهش میگ ...

اخه پس چیکار کنه خودش نمیتونه بخونه

به خدا منم بعض کردم مشکل مالی ...خونوادگی و..داره

اخه پس چه چیکار کنه خودش نمیتونه بخونه به خدا منم بعض کردم مشکل مالی ...خونوادگی و..داره

اکه مشاورش پسر هست که حتمااااا رد کنه 

چون وابسته میشه 

بخدا حدی میگم  

یه مشاور دیگه بگیره 

دوستت تجربی هست و مشاورش پزشکی میخونه؟

میاد میگه خیلی خستم ببخشید اینم میگه خواهش میکنم ترم۵پزشکیه رتبشم۶۰۰بوده

عزیزم 

بهش بگو بهش بگه که مشاور نمیخواد 

آینده مهم تره

منم میخوام مشاور بگیرم ولی توبه کردم ...

الان یه نفرو میشناسم میخوام ازش مشاوره بگیرم ولی میگم اگه اونم اون طور باشه چی

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘
بله پسره  بله تجربی میخونه و مشاورشم الان ترم۵پزشکیه

ببین گلم من تمام این مراحل دوستت رو گذروندم‌

برای همین هم دارم اصرار میکنم ردش کنه 

اگه این وابسته نشد من اسمم رو میزارم غضنفر 😢😢😭😭😭😭