اره خیلی درس میخوندی؟ من نمیدونم چرا نمیتونم البته خوندم ولی واقعا زیاده
نه بابا.سر کلاس گوش میدادم
و شب امتحانی بودم.اگر استادا میانترمارو لج نمیکردن کم نمیدادن خودم ۶ نمره رو میگرفتم.یعنی رو امتحان ترم ۱۴ میشدم همیشه دیگه اگر استاد میانترم نداده بود ۶ میداد سیستم
ولی نامرد بودن
نمیدادن نمره ☹
چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
اول اینکه نمیشه با استرس خوند دوم اینکه من خودم شبه امتحانیم از ساعت 3 بعدازظهر دیروزش تا یکساعت مونده به امتحان میخونم بعد 45 دقیقه از وقتم میخوابم و یه ربع به امتحان میرم سایت.
حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم .وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
وای پس خیلی خوب میخونی که. من ذهنم درگیر باشه اصلا نمیتونم درس بخونم... بعد امتحان مجازی چجوریه خیلی ...
برا ما که خیلی رعایت کرد این استاد ولی استادی داشتم که تو همین مجازی ها سایت خراب شد گفت از واتساپ میگیرم عکسه نوشته هاتون رو بفرستین من گفتم که گوشیم خراب شده از من شفاهی گرفت (زنگ زدم بهش )خدا شاهده سوالایی میپرسید که اصلا نه خودش توضیح توضیح داده بود و نه تو کتابی که گفته بود بخونین بود دیگه خودمو به زور نگه داشته بودم گریه نکنم.
حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم .وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
برا ما که خیلی رعایت کرد این استاد ولی استادی داشتم که تو همین مجازی ها سایت خراب شد گفت از وا ...
ای وای😭😭 الان تو تل گرام گفته یه سوال تشریحیه که تو همون سایتی که کلاسا تشکیل میشه گذاشته میشه بعد جوابش رو تو وات واسش بفرستیم. من میخوام از رو کتاب بنویسم استرس دارم میترسم پیدا نکنم یا وقت کم بیارم