2777
2789
عنوان

امتحان حقوق

284 بازدید | 15 پست

خیلی دیر خبر دادن دو روز پیش گفتن فردا امتحان حقوق بین الملل دارین😐😐

من تا جایی که تونستم خوندم ولی کلی مونده. ترم اولم هنوز به این شرایط عادت ندارم....

اصلا دارم گیج میزنم. میشه تجربیاتتونو بگین از امتحان مجازی، خیلی میخونید برا امتحان؟؟؟

کدوم دانشگاه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام نور

نمونه سوالای سالای قبل رو بخون.با سوالای ته کتاب

البته من اینجوری میخوندم😁میانترمه؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره خیلی درس میخوندی؟ من نمیدونم چرا نمیتونم البته خوندم ولی واقعا زیاده

نه بابا.سر کلاس گوش میدادم

و شب امتحانی بودم.اگر استادا میانترمارو لج نمیکردن کم نمیدادن خودم ۶ نمره رو میگرفتم.یعنی رو امتحان ترم ۱۴ میشدم همیشه دیگه اگر استاد میانترم نداده بود ۶ میداد سیستم

ولی نامرد بودن

نمیدادن نمره ☹

اول اینکه نمیشه با استرس خوند دوم اینکه من خودم شبه امتحانیم از ساعت 3 بعدازظهر دیروزش تا یکساعت مونده به امتحان میخونم  بعد 45 دقیقه از وقتم میخوابم و یه ربع به امتحان میرم سایت.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
نه بابا.سر کلاس گوش میدادم و شب امتحانی بودم.اگر استادا میانترمارو لج نمیکردن کم نمیدادن خودم ۶ نمر ...

من اصلا خبر ندارم چی به چیه😑😥

امتحان فردام چند نمرست؟ بعد معمولا جوری هست که بشه از رو کتاب نوشت؟ این سری مجبورم از کتاب نگاه کنم

اول اینکه نمیشه با استرس خوند دوم اینکه من خودم شبه امتحانیم از ساعت 3 بعدازظهر دیروزش تا یکساعت مون ...

وای پس خیلی خوب میخونی که. من ذهنم درگیر باشه اصلا نمیتونم درس بخونم... بعد امتحان مجازی چجوریه خیلی سخته؟ 

من اصلا خبر ندارم چی به چیه😑😥 امتحان فردام چند نمرست؟ بعد معمولا جوری هست که بشه از رو کتاب نوشت؟ ...

برا هفته پیش تشریحی حل کردنی بود خودم نوشتم هرجا موندم نگاه کردم  تازه دو دقیقه هم وقت اضافی اوردم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
وای پس خیلی خوب میخونی که. من ذهنم درگیر باشه اصلا نمیتونم درس بخونم... بعد امتحان مجازی چجوریه خیلی ...

برا ما که خیلی رعایت کرد این استاد ولی استادی داشتم که تو همین مجازی ها  سایت خراب شد گفت از واتساپ میگیرم عکسه نوشته هاتون رو بفرستین من گفتم که گوشیم خراب شده از من شفاهی گرفت (زنگ زدم بهش )خدا شاهده سوالایی میپرسید که اصلا نه خودش توضیح توضیح داده بود  و نه تو کتابی که گفته بود بخونین بود دیگه خودمو به زور نگه داشته بودم گریه نکنم.

برا ما که خیلی رعایت کرد این استاد ولی استادی داشتم که تو همین مجازی ها  سایت خراب شد گفت از وا ...

ای وای😭😭 الان تو تل گرام گفته یه سوال تشریحیه که تو همون سایتی که کلاسا تشکیل میشه گذاشته میشه بعد جوابش رو تو وات واسش بفرستیم. من میخوام از رو کتاب بنویسم استرس دارم میترسم پیدا نکنم یا وقت کم بیارم

من اصلا خبر ندارم چی به چیه😑😥 امتحان فردام چند نمرست؟ بعد معمولا جوری هست که بشه از رو کتاب نوشت؟ ...

نمیدونم بخدا مگه میانتراماتون ۶ نیست؟

من که خیلی وقته تموم کردم

ولی دختر خالم میخونه اون که همش کتاب نگا میکنه

یا دوستاش تو گروه دارن جوابارو اونجا میگن برا درساشون همزمان😁