2777
2789
عنوان

خیلی حسرت زندگی نیلی افشارو میخورم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4930 بازدید | 254 پست
خیلی اویزونه و ضعیف .‌‌‌‌‌‌‌خیلی در مقابل پویان ضعیفه  کلا از آدمایی ک زندگیشونو واسه بقیه به ن ...

من نیز کلا دنبال نمیکنم 

گلهی وقتا ایتور پویانو نگا میکنم 

یکم شاد میشم  

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی خوووشم میاد ازش دوس داشتم مثل اون باشم ب نظرم اعتماد ب نفسمون کمه😔😔😔

منم همینطور،بخدا ارزومه یه بار به جاش باشم،بقیه کاربرا  مسخرش میکنن چون ایرانیه اگه یه دختر خارجی بود یا مثلا یه بازیگر خارجی میگفتن چقدر جذابه

با اینکه سنش کمه ولی همه چی داره،هی😔

یه خراب هرزه حسرت داره؟؟؟؟؟ 

متاسفم

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

😐حسرت‌نخور بشین درست کن زندگیتو اخه ب چیه نیلی حسرت میخوری ب لبای شتریش یا ب هیکل گرازش این فقط با عمل یکم قیافه انسان گرفته 

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

اون ادم ذره ای ارزش نداره. 

ینی خودش خودشو بی ارزش کرده.

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

یا.للعجب#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چقدر الکی خودتونو مقایسه میکنید!

مگه از زندگی وبدبختیای اون خبر داری؟

یه بار طلاق گرفته یه بچه تو بهزیستی داره بعد به خاطر پول اومد با این پسره دوست شد چقدرر پسره خوار وذلیلش کرد

الانم بدون خانواده دلش به چهارتا مثلااا دوست خوشه

حداقل حسرت یکیو بخورید ارزش داشتع باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏