دوستان واقعا پرسیدن این سوالا هیچ عیبی نداره گاهی بعضیا حتی از دکتر رفتن هم خجالت میکشن ولی اینجا مجازیه وراحت میتونه سوال بپرسه چرا بعضی میگن بده وفلان الان همه جا وهمه ادما به اینتر نت دسترسی دارن دیگه همه جور سایت رو نگاه میکنن اینجا رو گذاشتن برا همچین سوال وحرفایی ودرد دل دیگه شاید من روم نشه برم دکتر وفکر کنم این مشکل چیز بدی هست ولی وقتی ببینم نه خیلیا این مشکل رو دارن دیگه راحت تر میرم دکتر
💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوستان واقعا پرسیدن این سوالا هیچ عیبی نداره گاهی بعضیا حتی از دکتر رفتن هم خجالت میکشن ولی اینجا مج ...
یعنی اگه میگفت باد روده یا معده بازم میومدن میگفتن برای زن خجالت داره گفتن این حرفا
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
کاسه داغ تر از آش که میگن شمایی،استارتر عین خیالشم نیس
فقط درکتون نمیکنم.انگار فقط با جلوگیری از ی تاپیکه مردم.چ مشکلی حل میشه
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
اتفاقا نظراته بقیه رو میخونم بد تر ناراحت میشم. یکی میگه مرده داره از کامنتا لذت میبره یکی گزارش مید ...
اینا عادتشونه تو اون خنده دارا رو بخون فقط
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
حالا اسی یه سوال پرسید شماهم سر بسته حواب میدادین نه اینکه رختخواب پهن کنین وسط سایت از پوزیشن هاتو ...
چجوری سر بسته توضیح بدیم 🤔🙄
مثلاً اسی بگه سلام خانما من در جاخالی یهو جاخالی میشم فک کنم جاخالیم اشکال داره آخه من ۳،۴ ساله جاخالی میکنم الان دو ماهه جاخالی میشم چی کار کنم😒😬🙄🤨🤯
دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁 _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁 _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐 _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!
نه عمومی نه خصوصی نه به حرفای جنسی 😂😂 اینو گفتم نی نی یار اومد این پستمو فقط ببینه ...
خود شیرین لنتی😂😂😂
چجوری سر بسته توضیح بدیم 🤔🙄 مثلاً اسی بگه سلام خانما من در جاخالی یهو جاخالی میشم فک کنم جاخالیم ...
جا خالی🤔🤭😅😂🤣🤣🤣