دوستان با جنبه که خیلی موافق این تاپیک هستین،یکیتون به من توضیح بده که ایشون اگه مشکل حاد داره و از ...
عنوان این خوبه؟؟تشریف اوردن باد از ناحیه تهتانی؟😂محترمانه بود
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
شما فقط نظرات رو بخون..ببین چند نفر رختخواب پهن کردن و لذت میبرن و میخندن. ..بعد من نی نی یار تگ کرد ...
دقیقا
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
همون سینه چاک ها بعد تو تاپیک یه مادر نگران مثلا سوال میپرسه برای رفلاکس بچم چی بهش بدم،ادای آدمای ...
گلم واقعا برا بچه نباید داروی سرخود استفاده بشه اتفاقا بهترین راه حل رو میدن و خوب که دارو معرفی نمیکنن چون من این تاپیکارو بیشتر در مورد نوزادا خوندم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
ببخشین،آقا زشته شما اومدین تو این تاپیک،کاش پست نمیزاشتین
ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه❤️❤️🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
چقدر بی جنبه اید!!! خب تو سایت زنونه سوال نپرسه کجا بپرسه!؟ آقایون و بچه مدرسه ای ها نباید بیان تو ...
اینطور تاپیکها مشکلی ندارن،مشکل کامنت های مزخرف یه عده اس،اگه چهار نفر جواب سواله طرف میدن،بقیه دیگه چرت و پرت میگن،بعضیا انگار عقده حرف های جنسی دارن و با لودگیشون باعث میشن این تاپیکا بترکن
عنوان این خوبه؟؟تشریف اوردن باد از ناحیه تهتانی؟😂محترمانه بود
عالیه،تاپیک بزن
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن