2777
2789
عنوان

مهریه

221 بازدید | 12 پست

من شیش ساله ازدواج کردم پدر شوهرم 20 تا سکه مهریه بهم داده ولی شوهرم میگه بیا سکه های بابام رو ببخش(مایه خونه داریم که سه دنگ به نام منه سه دنگش به نام شوهرمه) میگه دنگی که نام من هست میزنم نام تو ولی در عوضش مهریه بابام  رو ببخش به نظرتون قبول کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه میخوام اگه یه روز مشکلی پیش اومد مال پدر شوهرمم بگیر م چون خیلی بدی درحقم کرده مامانم میگه سه دنگ که نام خودش هست بازم  مال خودت هست به پودر شوهرت ربطی نداره حالا نمیدونم چیکارکنم 

اره مادر بزرگ شوهرمم یه دنگ با غ داد اونو بخشیدم گفتم نمیخوام 

من سر سفره عقد همسرم بعد از اینکه بله رو گفتم کل مهریم یه جا خودش داد.قبلش بهش گفته بودم می خوام بعد عقد ببخشم بهت اونم گفت مال خودت هر کاری دوست داری بکنی .ولی سر سفره عقد وقتی بهم داد باورم نمی شد .وقتی داد گفت حالا هر کاری دوست داری باهاش بکن.

من سر سفره عقد همسرم بعد از اینکه بله رو گفتم کل مهریم یه جا خودش داد.قبلش بهش گفته بودم می خوام بعد ...

خوش به حالت مهریت چه قدر بود حالا من نمیدونم گیر داده که حتما باید مهریه که بابام داده ببخشی ولی من اصلا نمیخوام مال پدرشوهرمو ببخشم اگه آدم خوبی بود ودرحقم بدی نکرده بود می بخشیدم 

خوش به حالت مهریت چه قدر بود حالا من نمیدونم گیر داده که حتما باید مهریه که بابام داده ببخشی ولی من ...

من یک سال دوماه پیش عقد کردم ۱۱۴ تا سکه .۱۱۴ گل رز .یه اپارتمان ۱۸۰ متری.