2777
2789
عنوان

وبازهم کیمیا،😁😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 193 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارش بنظرم خیلی پروش کرده بود 

بابای کیمیاهم ب کیمیا گفت انقد توکارای شوهرت سرک نکش.

ارش حرف ازپارتی میزد ک یکیو پیداکنه ک کاراشو درست کنه واسه وام کارخونه،بعدکیمیا فک میکرد ارش داره جنایت میکنخ.یعنی داغونم کردن بخدا.اخه پورسانت وپارتی وفلانم شد خلاف

بخدانفسم گرفته ازحرفای تو.توهم چقد مث من ذهنت همه جا امادست.منم ازاین حرفش مردم وزنده شدم.🤣🤣🤣🤣🤣 ...

این کمرش واس چیزه دیگه ای بود😂😂😂

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
کیمیا خونه آرش رفتنی مهری گفت این خونه رو من چطور پر کنم (جهاز نداد ) حالام اژ آرش مهریه شو گرفت و ج ...

خونه پیمان ودیدی؟؟ خونه ارش کجا خونه پیمان کجا.. 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
بابای کیمیاهم ب کیمیا گفت انقد توکارای شوهرت سرک نکش. ارش حرف ازپارتی میزد ک یکیو پیداکنه ک کاراشو ...

حال بهم زن 

خدا میدونه چقد سر این و پس از باران حرص خوردم 

انواختنش تو طویلم الکی برا ستاره لالایی میخونه 

برو بمیر زنیکه خر 😄😄😁😁

اصلا ریدم دهن کیمیا 😁😁😁حالا از این به بعد اون خواهرای مثلا دوقلو رو اعصابن  دوست ازاده  ...

واا تو دیگه خیلی اعصابت بهم ریخت برو قرصات وبخوربیا😅😅

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
اصلا ریدم دهن کیمیا 😁😁😁حالا از این به بعد اون خواهرای مثلا دوقلو رو اعصابن  دوست ازاده  ...

سریال کیمیا فقط تا قبل انقلاب قشنگه.بعدم ک یکم اینورتر اراش وکیمیا ازهم جدا میشن.بقیش چرته

حال بهم زن  خدا میدونه چقد سر این و پس از باران حرص خوردم  انواختنش تو طویلم الکی برا ست ...

منممممم 😤😤😤😤شهربانوو زن ارباب رفته الکی که عموش ونحات بد😬😬😬بنظرن شهربانواینقدرخوبه که حرص دراره

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍