2777
2789
عنوان

وبازهم کیمیا،😁😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 193 پست
متنفرم ازش  جدا شد چادر سر کرد پیمان بگیرتش  دختره ی چسبو 😑 ای دلم خنک شد ارش ازاره رو ...

من همش فکر میکردم فقط خودم طرفدار آرشم و ازاده رووحق ارش میدونم چون بچه رووازش گرفتن حتی نخواستن که ببینتش ارش بدبختم که خودش حضانت بچه رو داد دیگه این اداها چی بود عووووووووووق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همش فکر میکردم فقط خودم طرفدار آرشم و ازاده رووحق ارش میدونم چون بچه رووازش گرفتن حتی نخواستن که ...

همش میگه بچه ی خودمه گو میخوری بچه ی خودته 

از نوزادی ارش بزرگ‌کرده خرجشو داده وابستش شده ....

ولم کنین برم کارگردانو جر بدم 😁😅

من همش فکر میکردم فقط خودم طرفدار آرشم و ازاده رووحق ارش میدونم چون بچه رووازش گرفتن حتی نخواستن که ...

نه منم وقتی کیمیا این کولی بازی هارو درمیاره حرصم میگیره

اما کیمیا میشناسدش میدونه که ارش با نقشه میادجلو

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
همش میگه بچه ی خودمه گو میخوری بچه ی خودته  از نوزادی ارش بزرگ‌کرده خرجشو داده وابستش شده .... ...

ارررم باش ارومم

خواستی بری منم خبرررکننن برم دست بندازم دهنش جربدم😤😂😂

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
دامادخوبشه خو🤐 ارش دغل بود😂

ارش چنبار گفت به زندگی منو زنم‌کاری نداشته باشین 

یعنی چی ؟یعنی زنشو دوس داشت ...

اگه کیمیا براش اهمیتی نداشت اذیتش میکرد 

مخفی کاریاشم بخاطر کارای باباش بود که به ارش ربطی نداشت ....

نه منم وقتی کیمیا این کولی بازی هارو درمیاره حرصم میگیره اما کیمیا میشناسدش میدونه که ارش با نقشه م ...

همش این کیمیا بافضولیاش باعث شد طلاق بگیره.باباسرتو بکن توزندگیت و ب شوهرت برس.بیچاره ارش چقدم نازشو میکشید

کیمیا با آرش رفت پاریس ماه عسل بعد یا پیمان رفتن چای زغالی خوردن و اومدن اخرشم پیمان گفت اخ کمرمممم ...

بخدانفسم گرفته ازحرفای تو.توهم چقد مث من ذهنت همه جا امادست.منم ازاین حرفش مردم وزنده شدم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣