2821
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
رفتم اتفاقا دکتر تجویز کرده ولی نگفتن تا چ مدت بخور 

یه دورش معمولا 3ماهس گمونم دکتر گفت زینک بخور؟

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
یه دورش معمولا 3ماهس گمونم دکتر گفت زینک بخور؟

برام تجویز  کرده بود اره‌. ی کپسول هیر نرویت هم بود اکه اسمشو اشتباه نکنم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برام تجویز  کرده بود اره‌. ی کپسول هیر نرویت هم بود اکه اسمشو اشتباه نکنم

خب کپسول چقد بود هزینش

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
ممنونم عزیزم کسی رو کیش ندارم که برام بیاره پست میکنن مثل سایتای خرید آنلاین؟! 😐 یا باید حضوری خ ...

نمیدونم بخدا تو ی پاساژ بود اونجا آشنا دارم من بزار ازش می پرسم از فروشنده پاساژ بپرسه ببینه پست میکنن اگه اوکی شد بهت میگم اگه هم نشد شرمنده.

نمیدونم بخدا تو ی پاساژ بود اونجا آشنا دارم من بزار ازش می پرسم از فروشنده پاساژ بپرسه ببینه پست میک ...

ممنونم لیلا جون خیلی لطف میکنید 

این چه حرفیه دشمنتون شرمنده، همین که باعث زحمت شدمو میخواید این لطف رو در حقم کنید این منم که شرمنده اتون میشم 😘🌹

خب کپسول چقد بود هزینش

والا خودم نگرفتم داداشم نسخه رو گرفته بود فک کنم ۲۰ تاش ۴۰ تومنشده ایتطور ک میگه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بیا برو پیش مشاور پوست و موم ،قطعاااااا کمکت میکنه،تبلیغم نمیکنم،چون واقعاااا راضیم جز مشتریای راضیشم اینقدر خوبه به همه میگمش واقعامن برای رشد موم سبوس و شامپو گرفتم ازش،اینستا باهاس اشنا شدم😘

بیا برو پیش مشاور پوست و موم ،قطعاااااا کمکت میکنه،تبلیغم نمیکنم،چون واقعاااا راضیم جز مشتریای راضیش ...

من دکتر رفتم گلم خودم شامپو سبوس گرفتم و سبوس  هم خوردم 

2790
2823
2791
2779
2792