2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوکومی چی خوبع؟ من فک کردم که روزا معمولی ببندم اگه به پوستش ساخت شبا همون مای بی بی

آره منم این کارو میکنم روزا ببم میبندم تند تند عوضش میکنم 

شبا کانفی و یا مولفیکس

کوکومی استفاده نکردم ولی مرسی کیفیتش با مولفیکس برابری میکنه

به نسبت قیمتش کیفیتش خوبه مثل مای بی بی و مولفیکسه ولی ارزونتر

زود نم پس میده عزیزم من استفاده میکنم روزا ولی خب تند تند باید عوض کرد جذبش بالا نیست 

طوری نیست که شب تا صب ببندی

زود نم پس میده عزیزم من استفاده میکنم روزا ولی خب تند تند باید عوض کرد جذبش بالا نیست  طوری نی ...

عزیزم من شب تا صبح همین و میبندم و زیاد هم جیش میکنه پسرم ولی پس نمیده اصلا. صبح تا بیدار میشه عوض میکنم مگر اینکه خیلی بمونه. چند ساعت مگه میمونه که پس میده؟

عزیزم من شب تا صبح همین و میبندم و زیاد هم جیش میکنه پسرم ولی پس نمیده اصلا. صبح تا بیدار میشه عوض م ...

منم استفاده میکنم راضی نیستم از جذبش 

من مولفیکس بستنی مثلا ساعت12شب میبندم تا 8صبح میمونه آخ نمیگه ولی ببم نمونش همین دیروز بستم فقط4ساعت بود نم پس داده بود

زود نم پس میده عزیزم من استفاده میکنم روزا ولی خب تند تند باید عوض کرد جذبش بالا نیست  طوری نی ...

من پوشکه خیلی گرون تا حالا نگرفتم ببینم جذبش چطوره ولی سره هردوتا بچه هام فقط مولفیکس و مای بی بی و ببم استفاده کردم که از نظر زمانی مثل هم بودن جذبشون فقط اون دوتا گرونتره