2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مشکلی نمیبینم .درصورتی ک بهم بخورن اخلاقاشون .هرکس ک یکبار شکست خورده حق ازدواج مجدد داره .هنینطور پسری ک طلاق گرفته هم چه عیبی داره با دختر مجرد ازدواج کنه .

فقط این وسط اگه بچه داشته باشن یکم شرتیط سختتر میشه

مطلقه‌ایی که از زندگی قبلیش واقعا ضربه خورده باشه بدون گناه باشه چه اشکال داره؟؟مگه حق زندگی نداره؟ ...

امضات عجیبه. خطاب ب کیه؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
مردی که جدا شده چه تفاوتی با پسر مجردی داره که چند تا چند تا دوس دختر و صیغه داره ؟ 

فرقش اینه تو مملکت ما زنا تا جون به لب نشن جدا نمیشن و نود درصد مواقع اشکال از اقا بوده.مردی که جدا شده به احتمال خیلی زیاد ایراد اساسی داره.البته هر چیزی استثنا داره

مردی که جدا شده چه تفاوتی با پسر مجردی داره که چند تا چند تا دوس دختر و صیغه داره ؟ 

اون پسری ک چندتا صیغه داره به نظر میرسه فردی هوسی باشه ولی اونی ک طلاق گرفته به هردلیل زندگی تشکیل داده و متعهد بوده و لی زندگیش شکست خورده .گزینه دوم قابل اعتمادتره .ببحشید من ریپ کردم

فرقش اینه تو مملکت ما زنا تا جون به لب نشن جدا نمیشن و نود درصد مواقع اشکال از اقا بوده.مردی که جدا ...

افرین زدی به هدف

مثلا خود من که جدا شدم.ببین حتی تو مغازه هم جلوی چشم مردم کتک خوردم.ببین کارد تا کجا به استخون رسید تا طلاق گرفتم

مطلقه  ام وازهمه جا ناامیدم

امید یک زن ک نباید به ازدواج کردن باشه .اگرم اینطور فکر میکنی ک نمیشه تغییرش داد .فقط اینو بدون بازهم فرصتش پیش میاد برات من دختری میشناسم بعد دوبار طلاق الان یه زندگی خوب و عاشقانه داره .

فقط انتظار اینو نداشته باش مثل قبل ازدواج اوت همه شرایطشون خوب باشه .همه نوع ادمی ممکنه خاستگارت باشن و این نباید تو روحیه تو تاثیر بزاره .دوستم همین فروردین گذشته بعد یکبار طلاق با اقایی مجرد ازدواج کرد .البته پسره وضع مالیشون زیاددخوب نیس ولی برای دختر مهم نبود .در عوض خاستگارهایی داشت شرایط خوب ولی مثلا بچه داشتن از ازدواج قبلیشون یا سن بالاتر بودن.قسمت هرکس قشنگیش به اینه ک از اینده خبر نداریم ممکنه هرچیزی پیش بیاد پس نا امید نباش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز