2777
2789

سایت خرابه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز بی بی چک رو ندیدم ولی از خدا میخوام دلت رو شاد کنه دامن اوناییم که ندارن سبز کنه 

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه ـ اسی مبارکه ان شاالله سالم بگیریش بغلت ـ دست راستت زیر سر من

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
ان شاالله خدا از دهنت بشنوه ـ اسی مبارکه ان شاالله سالم بگیریش بغلت ـ دست راستت زیر سر من

انشالله خدا قسمتت بکنه من دعاهام گیراست سیدم .

فقط فضولی نباشه علت ناباروریت چیه

انشالله خدا قسمتت بکنه من دعاهام گیراست سیدم . فقط فضولی نباشه علت ناباروریت چیه

تنبلی تخمدان دارم عزیزم قربون جدت برم ک خودش رحمش بیا بهم ـ پارسال سقط کردم 😢

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

منم عین تو بودم رفتم پیش یه خانم دیگه هیچ راهی نمونده بود گفت هر شب اندازه ی نخود نبات سفید شیاف کن از واژن بعدشم گفت پریود شدی تموم شدی تا 5روز زرده یرتخم مرغ محلی رو بزار رو نوار بهداشتی با خودت بردار.تو دوران پریود کاچی پختم توش پودر. رازیانه وفلفل قرمز ودارچین وزنجفیل ریختم خوردم هر غذایی که میپختم فلفل میریختم توش.بخدا امتحان کن جواب میگیری رحمت سرده به من میگفتن گوش نمی‌کردم ولی با اینا یکماه نکشید حامله شدم

من هر روز که دستم خالی میشد کیسه ی آب گرم میزاشتم رو شکمم بحرفم گوش بده اونایی که گفتم انجام بده حتما حامله میشی بخدا دوا درمون اثر نداره تا رحم گرم نباشه سوره ی حمد رو هم زیاد بخون

انشالله خدا قسمتت بکنه من دعاهام گیراست سیدم . فقط فضولی نباشه علت ناباروریت چیه

ان شاءالله دعات درحقم مستجاب بشه عزیزم 😭مشکل از شوهرمه.حرکت اسپرم صفر متاسفانه 😞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خودت بگو خط هایی  که انداخته چه شکلیِ؟

دوتا خط موازی سفید رنگ رو خط tافتاده و یه قرمز هم روی خط c

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم