2821
2789
عنوان

ختم قران

69 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسایی هستن که وقت نمیکنن برای امواتشون ذکر بگن یا قران بخونن اگه خاستین من براتون بخونم شمام در قبال این کار هرچی که دوسداشتین بدین 5تومن 10تومن شرایط خوبی نداریم ممنون از  درکتون

چش عسلی تو دل برو
سلام عزیزم..اگه بخای قران ختم کنی چقدر میگیری

من هر سوره و جز از قران رو مه شما بگید میخونم هزینه انچنانی هم نمیگیرم هرچی شما دوست داشتی بده ک هم من راضی باشم هم شما

چش عسلی تو دل برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کلا ختم قران چقدر راضی هستی یه چیزی بگو که سختم نباشه برای من..توام راضی باشی

ببین دوستم من شرایط خوبی ندارم حالا هرچی کرمته دوسندارم از مشکلاتم بگم اما میخام یه کمک خرج برای خانوادم باشم شما 10تومن بده هرچی دوسداشتی اما اگه کسای دیگم میشناسی لطفا منو معرفی کن شاید از این طریق من کم کاست زندگیم برطرف شد

چش عسلی تو دل برو
ببین دوستم من شرایط خوبی ندارم حالا هرچی کرمته دوسندارم از مشکلاتم بگم اما میخام یه کمک خرج برای خان ...

من خیلی قران نذر دارم که ختم کنم..هم برای مشکلاتم و یسری چیزا..اما الان هم دستم زیاد باز نیس..هم اینکه نمیدونم شما با چقدر از ته دلت راضی هستی..اگه بدونم که خودم میدم هرچند وقت یبار

من خیلی قران نذر دارم که ختم کنم..هم برای مشکلاتم و یسری چیزا..اما الان هم دستم زیاد باز نیس..هم این ...

باشه پس من جای شما میخونم ولی شما بگید کدوم سوره ها و زیارت هارو باید بخونم تا بگم هزینشو هردو راضی باشیم

چش عسلی تو دل برو
نمیدونم..بستگی به خوندن خودتون داره.هر کسی تو یه تایمی تموم میکنه..یکی ۱۵ روز میخونه..یکی یه ماه ماه ...

باشه من بچه کوچیک دارم اما تموم سعیم رو میکنم که تاجای ممکن زود تمومش کنم

چش عسلی تو دل برو