2777
2789
عنوان

حس بی خاصیت بودن دارم معتاد شدم

169 بازدید | 15 پست

24 سالمه متاهلم ولی کاری ندارم بچم ندارم صبح تا شب تو خونم از بیکاری همش سرم تو گوشیه دیگه معتاد گوشی شدم دوست دارم یه کاری راه بندازم ولی هیچی یه ذهنم نمیرسه، از خیاطی هم خیلی بدم میاد بیرونم شوهرم اجازه نمیده برم سرکار، تو خونم موندم چیکار کنم دوست داشتم یه پولی دربیارم ولی هیچی که هیچی خیلی افسردم 😭

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

حالا پول هیچی 

روحیه ت داغون میشه بابا 

یه کاری کن برا خودت 

شیرینی بپز کیک بپز ...

یه کاری که دوست داری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حالا پول هیچی  روحیه ت داغون میشه بابا  یه کاری کن برا خودت  شیرینی بپز کیک بپز .. ...

آخه هرروزم نمیشه که کیکو شیرینی پخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه هرروزم نمیشه که کیکو شیرینی پخت 

مثال زدم عزیز 

من یه تاپیک دارم خواستی نگاه کن شاید یه ایده به نظرت اومد عزیزم

یعنی به هیچی علاقه نداری 

نقاشی ...گلکاری ...هر چی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مثال زدم عزیز  من یه تاپیک دارم خواستی نگاه کن شاید یه ایده به نظرت اومد عزیزم یعنی به هیچی ع ...

نمیدونم واقعا 😢

کتاب بخون  برقص دنبال هنری ک بهش علاقه داری برو  زندگی رو به خودت سخت نگیر

باورت میشه به هیچی علاقه ندارم فقط دوست داشتم معلم شم که چندجا مدرسه رفتم نخواستن حال‌ام که کروناس مدارس تعطیله

گلدوزی بافتنی هم خوبه خا...یافروش ترشی....لواشک....بسته بندی حبوبات

فروش این چیزا اصلا دوست ندارم خیر سرم درس خوندم دانشگاه رفته 😭