بچه ها نامزدم گفته بریم کنار مادرش اینا تو ی ساختمون زندگی کنیم ما بالا اونا پایین.منم گفتم من پیش مادرشوهر نمیام دعوامون شد گف یکار نکن نگیرمت
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
خب میتونستی طور دیگه ای بهش بفهمونی ک نری اونجا نه اینکه بجور نشون بدی ک از مادرش خوشت نمیاد
چطوری مثلا
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
زن داداش من تو خونه مادرم هست البته پدرم فوت شده فقط مادرم و خواهرم هستن دائم باهمن تو یه اتاق زندگی میکنه البته که مادرم و خواهرم بی آزار هستن و خود عروس خیلی راضیه و خودش خواست زندگی کنه بستگی به طرفت هم داره اما این که نامزدت گفت نمیگیرمت بگو ب درک ضعف نشون بدی از حالایی بیچاره ای نذار فکر کنه برا زندگی وابسته بهش هستی فردا تقی به توقی بخوره هی میگه کاری نکن طلاقت بدما
چی بگم، من خونم کنار خونشونه تو هرکاری هوامو دارن دوسشون دارم و به اندازه باهاشون رفت و امد میکنم کلا مشکلی ندارم. باز به خودت و خانواده نامزدت بستگی داره اگه خانوادشون زیاد خوب نیست جدا زندگی کنید بهتره
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد