2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 34 پست
خب میتونستی طور دیگه ای بهش بفهمونی ک نری اونجا نه اینکه بجور نشون بدی ک از مادرش خوشت نمیاد

چطوری مثلا

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

زن داداش من تو خونه مادرم هست البته پدرم فوت شده فقط مادرم و خواهرم هستن دائم باهمن تو یه اتاق زندگی می‌کنه البته که مادرم و خواهرم بی آزار هستن و خود عروس خیلی راضیه و خودش خواست زندگی کنه بستگی به طرفت هم داره اما این که نامزدت گفت نمیگیرمت بگو ب درک ضعف نشون بدی از حالایی بیچاره ای نذار فکر کنه برا زندگی وابسته بهش هستی فردا تقی به توقی بخوره هی میگه کاری نکن طلاقت بدما 

چرا نری؟باهاشون مشکلی داری؟

ن اینجا میگن قبول نکنید

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
بگو خوو نگیر شوخی کردم منم شرایطم مث توعه باید با مادرشو اینا زندگی‌کتم تازه دادا ...

از الان تسلیت... ۳ سال تو همچین شرایطی زندگی کردم. یه روزی یاد حرف ما پیرهن پاره کرده ها میفتین فعلا تنتون گرمه ببخشیدا رک گفتم

زندگی کردن چ کنار خانواده خود ادم چ همسر اشتباهه محضه عزیزم

نامزدت هم باید درست برخورد کنه ... ب نظرم ب بلوغ فکری نرسیده 

اگه نیای نمیگیرمت !!!

ی ذره بیشتر فکر کن

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اینجا میگن هرگز نرید پیش مادرشوهر

چی بگم، من خونم کنار خونشونه تو هرکاری هوامو دارن دوسشون دارم و به اندازه باهاشون رفت و امد میکنم کلا مشکلی ندارم. باز به خودت و خانواده نامزدت بستگی داره اگه خانوادشون زیاد خوب نیست جدا زندگی کنید بهتره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد