2777
2789

بچه ها من عاشق نقاشی ام توش استعداد دارم ولی تا حالا سراغش نرفتم که حرفه ای یاد بگیرم ازدواج و بچه و...نذاشت خلاصه الانم کرونا حالا میخواستم بپرسم که میشه وسایل مورد نیاز بگیرم و از ویدیوها یی که تواینستا وجاهای دیگه هست تا یه حدی یاد بگیرم ایا امکانش هست؟واینکه وسایلش چقد هزینه میتونه داشته باشه؟؟

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

من از چهارم دبستان میکشم...

بله تاااا حدودیییی میتونی یاد بگیری ولی باید استعداد و علاقه داشته باشی

وسایلشم خیلیییی گرون میشه😂

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از چهارم دبستان میکشم... بله تاااا حدودیییی میتونی یاد بگیری ولی باید استعداد و علاقه داشته باشی ...

مثلا در چه حد گرون؟😥

قلموها ورنگش با بوم یه تومن درمیادبرات معمولی بگیری.روغنم میخوای. اره اگه استعدادداری میتونی

عاشق نقاشی ام اصلن کجا میشه وسایلشو پیدا کرد؟

قلموها ورنگش با بوم یه تومن درمیادبرات معمولی بگیری.روغنم میخوای. اره اگه استعدادداری میتونی

یادش بخیر ی زمانی میکشیدم بهرین وسایل و مارک و کامل 100تومن شده بود🤦🏻‍♀️

مثلا رنگ روغن مارک وستا فکررر کنم حدودا ۲۰۰ ۲۵۰ باشه

بوم نقاشی شاید ۵۰ شایدم بیشتر بستگی به سایز بوم داره

روغن میخواد

تینر میخواد

انواع قلم ها من جمله قلم پروانه ای میخواد...

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤