2777
2789
سلام عشقم نیکا نرفت مگه

لغو نکرده هنوز

@نی_نی_یار_3  

نی نی یار لطفاااااااااااا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراااب نبید ولی شاید نذاشت  چون تاپیک های قبلی عکس گذاشتن

من الان یع عکس گذاشتم نیومد خراااااب بیدددد😑

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
بزارم؟

نه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام عشقم نیکا نرفت مگه

سلام سلام جون دلم😍😍نه بابا برگشته. خیلی وقته اومده 🤪🤪چخبرا چه کارا میکنی 😍😍

الانم جوابمو داد گفت تنکس☹️🙄😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

خب بیییییید 

ولی نبییید 😊

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
سلام سلام جون دلم😍😍نه بابا برگشته. خیلی وقته اومده 🤪🤪چخبرا چه کارا میکنی 😍😍 الانم جوابمو داد ...

دوباره دارم میرم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فک کنم الا خراب شد 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
اره منم چون خرابه لغو کاربری زدم    

واقعاا😐پس چرا هستی؟ الان شادی جونم گفت من فکر کردم مال قبلو میگه 😢😢

کجا میری🥺🥺

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
سلام سلام جون دلم😍😍نه بابا برگشته. خیلی وقته اومده 🤪🤪چخبرا چه کارا میکنی 😍😍 الانم جوابمو داد ...

جونت بی بلا عزیزم❤❤

آخه تاپیک زد گفت لغو کنن که

قربونت خبری نیست تو چطوری خوبی؟همه چی روبه راهه؟😍😍

خوبه یادت انداختم😑😑 ❤❤

وای خودم اعصابم خورده من باید همین الان برم از این خراب شده  

دوباره دارم میرم    

ببخشید ولی غلط کردیی😐😐😢😢

الان بزنمتتت؟ 🥺🥺

واقعاا😐پس چرا هستی؟ الان شادی جونم گفت من فکر کردم مال قبلو میگه 😢😢 کجا میری🥺🥺

چون هنوز لغو نکرده

فردا یا پس فردا برمیگردم

@نیکی000   این کاربری هم برای منه با اون هستم