2777
2789
سلام عشقم نیکا نرفت مگه

لغو نکرده هنوز

@نی_نی_یار_3  

نی نی یار لطفاااااااااااا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خراااب نبید ولی شاید نذاشت  چون تاپیک های قبلی عکس گذاشتن

من الان یع عکس گذاشتم نیومد خراااااب بیدددد😑

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
بزارم؟

نه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام عشقم نیکا نرفت مگه

سلام سلام جون دلم😍😍نه بابا برگشته. خیلی وقته اومده 🤪🤪چخبرا چه کارا میکنی 😍😍

الانم جوابمو داد گفت تنکس☹️🙄😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

خب بیییییید 

ولی نبییید 😊

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
سلام سلام جون دلم😍😍نه بابا برگشته. خیلی وقته اومده 🤪🤪چخبرا چه کارا میکنی 😍😍 الانم جوابمو داد ...

دوباره دارم میرم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فک کنم الا خراب شد 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
اره منم چون خرابه لغو کاربری زدم    

واقعاا😐پس چرا هستی؟ الان شادی جونم گفت من فکر کردم مال قبلو میگه 😢😢

کجا میری🥺🥺

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
سلام سلام جون دلم😍😍نه بابا برگشته. خیلی وقته اومده 🤪🤪چخبرا چه کارا میکنی 😍😍 الانم جوابمو داد ...

جونت بی بلا عزیزم❤❤

آخه تاپیک زد گفت لغو کنن که

قربونت خبری نیست تو چطوری خوبی؟همه چی روبه راهه؟😍😍

خوبه یادت انداختم😑😑 ❤❤

وای خودم اعصابم خورده من باید همین الان برم از این خراب شده  

دوباره دارم میرم    

ببخشید ولی غلط کردیی😐😐😢😢

الان بزنمتتت؟ 🥺🥺

واقعاا😐پس چرا هستی؟ الان شادی جونم گفت من فکر کردم مال قبلو میگه 😢😢 کجا میری🥺🥺

چون هنوز لغو نکرده

فردا یا پس فردا برمیگردم

@نیکی000   این کاربری هم برای منه با اون هستم