2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن😔

93 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

دخترمن سه هفته دیگه یک سالش تموم میشه  از سه چهار ماهگی بخاطر ریفلاکس سینمو تو بیداری نمیگرفت اما تلاشمو کردم که شیر بخوره بعد یک ماه ک درمان شد عاشق شیره و ول نمیکنه الان خودم خیلی ضعیف شدم

و بیماریم عود کرده مجبورم فردا برم ام آر آی و ممکنه داروبگیرم و مجبور شم شیردهی رو قطع کنم 

با توجه به این وابستگی دخترم چطور میتونم از شیر بگیرمش

البته وابستگی خودم بیشتره و همش دارم گریه میکنم قسمت نشد به دخترم کامل شیر بدم و تو اوج وابستگیش باید ازش بگیرم😔

اگر کسی تجربه شو داره ممنونم میشم کمکم کنید

عزیزم منم به علت بارداری ناخواسته پسرمو یک سال و سه ماهگی از شیر گرفتم.

کلی گریه کردم،خیلی برام سخت بود.ولی الان سه ماهه شیر نمی خوره و عادی شده.خدا رو شکر غذاشو هم خوب می خوره.

غصه نخور می گذره

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

نمیتونی عادتش بدی به شیر پاستوریزه من دخترم یه سال و پنج ماهگی گرفتم تا گرفتم شب براشیر گریه میکرد با استکان شیر پاستوریزه میدادم غذا خوردنش هم عالی شد شکر خدا اگر میتونی از امروز عادتش بده به شیر معمولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم به علت بارداری ناخواسته پسرمو یک سال و سه ماهگی از شیر گرفتم. کلی گریه کردم،خیلی برام سخت ...

خیلی سخته شوهرم لجش در میاد هی گریه میکنم ولی دست خودم نیست 

داره دندون درمیاره و حس میکنم خیلی به شیر احتیاج داره 

جایگزین بهش چی دادید؟

نمیتونی عادتش بدی به شیر پاستوریزه من دخترم یه سال و پنج ماهگی گرفتم تا گرفتم شب براشیر گریه میکرد ب ...

از مزش خوشش نمیاد ماجان بالای یک سال دیروز خریدم امتحان کردم

خیلی سخته شوهرم لجش در میاد هی گریه میکنم ولی دست خودم نیست  داره دندون درمیاره و حس میکنم خیل ...

جلو شوهرت گریه نکن.مردا درک نمی کنن

من آبمیوه و شیرهای طعم دار دادم مثل شیر طالبی،شیرموز و...

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
از مزش خوشش نمیاد ماجان بالای یک سال دیروز خریدم امتحان کردم

چی بگم غذا خوردنش چطوره میخوره چیزی شیره گوشت بهش بده فرنی غذاهای مقوی بده جایگزین شیر باشه براش اگر می‌تونست شیر بخوره عالی بود

چی بگم غذا خوردنش چطوره میخوره چیزی شیره گوشت بهش بده فرنی غذاهای مقوی بده جایگزین شیر باشه براش اگر ...

غذا خیلی خوب نمیخوره یک ماه پیش که بردم پیش دکتر اطفال گفت آنزیم های کبدش بخاطر زیاد شیر خوردن بالا رفته 

اینجوری باشه باید تا یک سال بیشتر شیر ندی 

چون رشدش کم میشه 

وزن خوب نمیکیره جدیدا

چی بگم غذا خوردنش چطوره میخوره چیزی شیره گوشت بهش بده فرنی غذاهای مقوی بده جایگزین شیر باشه براش اگر ...

خیلی خوب میخورد اولا ولی الان نه لب به فرنی نمیزنه فقط سوپ هایی که لیمو بزنم یکم