2777
2789
عنوان

بچه ها ی حادثه تلخ

447 بازدید | 15 پست

چن روز خیلی بهش فکر میکنم.من ادم فوقالعاده احساسیم.چن روز پیش یکی از اشنایان همسرم.خانمش در سن ۳۵سالگی ب علت سکته شدید قلبی فوت کرد.ی بچه ۲۵روزه هم داره.

خیلی داغونم اصلا از زندگی خودم متنفر شدم.

چی میکشن شوهرش با س تا بچه ک یکیشم تازه ب دنیا اومده.

زن وشوهرا قدر همو بدونید شاید نفر بعدی ما باشیم

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

حالا من بمیرم ولی عشقم سالم باشه مهم نیست 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ادما فقط روز مردن برا هم غش و صعف میکنیم تا هستیم بدی میکنیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حالا من بمیرم ولی عشقم سالم باشه مهم نیست 

بخدا قدر بدونید

من هر وقت باشوهرم قهر کنم حتی اون تقصیر کار باشه میگم نکنه این اخرین شبه ک پیششم.سریع بغلش میکنم.از وقتی این حادث پیش اومده شوهرم خیلی تغیر کرده.با این حال ک قبلا هم خوب بودیم

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

من از خدا همیشه طول عمر میخوام به خاطر یچه هام .میخوام خودم بزرگشون کنم نه کس دیگه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
چرا سکته کرده دکتر به منم گفت ک شاید ایست قلبی کنی 

ی هفته قبلش قلب درد داشته رفته دکتر گفتن چیزی نیس ولی هفته بعدم بیا برا اطمینان.خلاصه چن روز پیش دوباره وسط سینش درد گرفته امبولانس اومده شوهرش گفته شما برید من خودم میبرم بیمارستان خصوصی خلاصه تو راه تموم میکنه.شوهرش میگه وقت زیاد داشتیم ولی سهل انگاری کردم

خسته شدیم اینقدر خبر بد،خدایا دیگه نمی کشم😖

بخدا اینقد تو خونه گریه میکنم با این حال ک مادر نشدم میگم خدایا چجور جون داد از بچه هاش دل کنده