2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم

258 بازدید | 24 پست

ی پسری داخل اینستا همینجوری بی مقدمه اومد دایرکت من و درباره یکی از کپشنام باهام حرف زد بعد من ک نمیخواستم با هیچ پسری وارد رابطه  بشم داشتم میپیچوندمش اما اون دست برنداشت آخرش گفت سربازم تو مرزم تعجب کردم دلم براش سوخت..گذشت روزی یکی دوتا پیام میداد تا بلخره شمارمو گرفت..بهم میگفت تو امید زندگی من شدی من واقعا وابستت شدم بهت از همینجا حس دارم مث بچه دبیرستانیا انتظار دیدنتو میکشم(همشهری هستیم) یک ماه از خدمتش مونده بود این ی ماه تو بدترین شرایطش کنارش بودم زنگ میزد حرف میزدیم باهم از هم خوشمون اومده بود

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ی ماه سخت گذشت سربازیش تموم شد برگشت شهرمون ذوق داشتم اولشم بهش گفته بودم تا همو نبینیم من قطعی نمیتونم بگم باهم باشیم خلاصه اومد و همو دیدیم اولین بار باهاش تو پارک رو چمن نشستم نهایت بساز بودنمو میخواستم نشون بدم چون میدونستم پول نداره اونم گفت واقعا از عکسات خوشگل تری و واقعا دلنشین ترین آدمی هستی ک این مدت دیدم

تا اینکه زیر قرض افتاد زندگیش ی کم ب هم ریخت و از دیگران نسبت ب سنش عقب افتاد و بعد از دو ماه رابطه خوب ک داشتیم بهم گفت میخوام ی چیزی بهت بگم فقط خیلی احساسی باهاش برخورد نکن اونم اینکه واسه ی مدتم ک شده رابطه رو متوقف کنیم

من ناراحت شدم گفتم این بود همه حرفا و دوس داشتنت این بود ک بهم میگفتی هیچ وقت ولم نکن همیشه باش و..؟اونم گفت ب  اینا  ربطی نداره من روزی رو میبینم ک هنوز آس و پاسم و نمیتونم بیام خواستگاریت و تو دختری نمیتونی بلاتکلیف بمونی و میری و اونموقع منم ک شکسته میشم

گفت میگم واسه ی مدت ولی حرفاش جوری بود ک انگار میخواد برا همیشه کات کنه منم گفتم نه اگه رفتی دیگه برنگرد و اینجوری بود ک واین رابطه تموم شد..فرداش باز پیام داد منو ببخش من آدم دل شکستن نیستم ولی الان آدم موندن تو این رابطه هم نبودم..

حالا من حالم اصلا خوب نیس مثل کسی ام ک ی چیزی گم کرده مریض شدم همش تو فکرمه و حتی نمیدونم واقعا بخاطر چی ترکم کرد

خیلی حس بدیع قطعا 

کلا چند ماه باهم بودین؟

وقتی شرایطشو نمیدید لصن چرا قول داد؟

ببین همین ک اینجا تموم شد ب نفعت شد چون ادمی ک تول راه ولت میکنع سر ی چیز بعدا قطعا رهات میکرد 

بدون خدا خیلی دوست داشت

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)