2777
2789

همش حقیقته اما سمتش نرو اصلا

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خرافاته... 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

طلسم و این چیزاست فکر کنم. من دنبال این چیزا نمیرم یعنی دوست ندارم. حالا یا واقعیه که فقط ضرر هست یا خرافاته که وقت تلف کردنه. پس بهتره دنبالش نبود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

میگن کلا هر حرف موکل داره

ترکیه ایی ها هم میگن هر حرف و کلمه فرشته داره

ازین لحاظ میگن نوشتن کلا خوبه یا حرف زدن و ب زبون اوردن

دعانویسا ی پول تپلی میگیرن ب موکلشون میگن کارا رو درست کنه

بعضساشونم کلاهبردارن

و اینم بگم ک بعضیاشون میگن ما موکلامون مسلمانن

بعضیا موکلاشون کافرن

اما بخای بدونی من هنوز نمیدونم ادما موکلو زندانی میکنن یا خودشون زندانیع موکل میشن و سره کارن

اره.اره شنیدم.کتابشم اتفاقی یهو تو کمدم اومد.اصلا کلیدش دست کسی نمیدادم.همونجوری که اومده بود یهو هم غیب شد.اصلا نشد بخونم ببینم چیه فقط اسمش علوم غریبه بود.خطای عجیبی هم نوشته شده بود

پشمام ریخت🙄

دعا هم که واقعیه.😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره.اره شنیدم.کتابشم اتفاقی یهو تو کمدم اومد.اصلا کلیدش دست کسی نمیدادم.همونجوری که اومده بود یهو هم ...

وای ترسیدم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اره.اره شنیدم.کتابشم اتفاقی یهو تو کمدم اومد.اصلا کلیدش دست کسی نمیدادم.همونجوری که اومده بود یهو هم ...

شما یک قاشق رو با دعا 2 میلیمتر جابجا کنید من 10 میلیون جایزه میدم به شما

وای ترسیدم

خودم بیشتر😅چند وقت به کمدم دست نمیزدم😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون