سلام بچه ها من یه اگهی از دیوار پیدا کردم چندوقته که میگن پورسانت .خقوق تابت .هزینه تلفن واینترنت هم میدن تا اینجا خوب .ولی فرم برام فرستادن که پرکنم .ادرس وشماره شناسنامه .کدملی واین چیزا من نمیدونم بااین چیزا میشه کاری کرد یا نه منظورم کلاهبرداری یا اینکه یه کاری علیه ادم بکنن.کلا نخندین بهم نمیدونم قبل پرکردن فرم گفتم یه مشورتی اینجا بکنم ببینم شماها چی میگین میشه اعتماد کرد یا نه ؟؟؟لطفا کمک کنین به پولش خیلی احتیاج دارم شرایط بیرون کارکردنم ندارم بچه کوچیک دارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هیچ وقت به این آگهی ها اعتماد نکن.چون نمیدونی با کی طرفی.شما تمام اطلاعات هویتیت رو داری میدی به طرف مقابل اونم بدون هیچ گونه شناخت. طرف میره شرکتی که کلی پرسنل داره بعداز یه مدت متوجه میشه کلاهبردارن.حالا توی نت که واویلا.
همون کد ملی رو بر میدارن کارت بازرگانی می گیرن یهو سرت بر می گرده چند میلیارد بدهی مالیاتی گردنت می افته
این بدهکارای کارتن خوابی که همش تو اخبار می گن هم بخهطر چند قاز گول خوردن دیگه
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت