2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

136 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم 

ما هر چند ماهی یه شهر زندگی میکنیم بخاطر کار شوهرم یعنی یجوریه ک هرچند ماه باید یه شهر بریم واسه زندگی ماموریت داره

بعد امشب باید بریم کرمانشاه 

حالا خواهر شوهرم میگه منم باهاتون میام یه مدت میمونم

من نمیدونم اونم ببرم یا نه از یه لحاظ خوبه چون من اونجا تنهام

بنظر شما با خودم ببرمش یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واای منم خواهرشوهرم الان حدود یه ماهه خونه ماست😣

چرا😃

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
واای منم خواهرشوهرم الان حدود یه ماهه خونه ماست😣

ووییییی یک ماهه چطو حالت 😂😂😂 

قرص لازم نشدی 🙂😣😥

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
ای وای چرا؟

قضیش مفصله اول به بهونه کارا دانشگاهش اومد که ما فهمیدیم الکی میگه هم خودم هم شوهرم بعدم من تو مکالمش با اون یکی خواهرش فهمیدم اومده داداش منو دید بزنه😐 حالا اینم ختم به خیرش کردم بعد واسه محدودیت‌ها نرفت الانم نمیدونم واسه چی

تورو نمیدونم ولی من اگه اخلاقش خوب بود و اهل تعارف اینا نبود حرف نداشتم ولی ببین اخلاق خواهرشوهرت چه جوره بنظرم

از شکموهای سایت هستم  
ووییییی یک ماهه چطو حالت 😂😂😂  قرص لازم نشدی 🙂😣😥

دیگه چیکارکنم😁

من مشکلی ندارم خیلی باهاش ولی چون تعارفیه هی باید مثلا التماسش کنیم بیا یه چیز بخور این اعصابمو خرد میکنه😣

از شکموهای سایت هستم