2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

73 بازدید | 13 پست

یکم پول فقط دارم میخوام کرم ابرسان و ریمل و صابون زردچوبه ویه کرم دیگه بگیرم...یکم به پوستم برسم ...حالاهی باخودم میگم نه نخر بزار برای روز مباداو...چیکارکنم؟؟بعدچندوقت میخواستم بگیرم انقدرنخریدم دلم نمیاد ...چندباراینجوری شدم حالااین سری میخوام عزمموجزم کنم بخرم نمیشه چیکارکنم بخرم یانه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

وا پول میخوای واس چی خرج خودت کن دیگه به خودت برس

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا پول میخوای واس چی خرج خودت کن دیگه به خودت برس

نمیدونم دیگه ازبس نخریدم فکرمیکنم خرج اضافه س

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اینهایی که می خوای بخری قیمتشون چنده؟

هنوزپیام ندادم بهش پیام بدم همونجامیخوام واریزکنم بفرسته 

کرم ابرسان خرج واجبه...

آره واقعا دارم آخرشه اون وکه حتماباید بخرم یه شامپوی خوبم میخوام

اگ ب  طور کامل ازشون استفاده میکنی و مطمئنی ک نتیجه میگیری بخر پول واسه همین چیزاس اگ ن استفاده ...

اگه بخرم حتمااستفاده میکنم