2777
2789
عنوان

تپلا بیان😍

133 بازدید | 9 پست

حتما اكثرتون تا الان اسم ليمومي و غفاري دايت و دكتر كرماني و رژيم هاي ديگه رو شنيديد🙄و ممكنه امتحان كرده باشين ولي نتيجه دلخواه نگرفته باشين به هر دليلي.مثلا خانومايي كه شوهر و بچه دارن قطعا سختشونه هرروز يه غذايي كه تو رژيمه درست كنن و شايد اصن برن مهموني و كلي چيزاي ديگه كه باعث ميشه رعايت رژيم سخت باشه🤦🏻‍♀️حالا من كه مشاور تغذيه و رژيم درماني هستم اومدم يه جور ديگه شما رو به رژيم گرفتن و لاغر شدن دعوت كنم😌روش كار من اينجوريه كه شما خانوم عزيز هرررر غذايي كه دوس داري و برات راحته به من ميگي ميزارم تو رژيمت😍 هيچ وعده غذايي هم حذف نميشه  و به هيچ عنوان پوست صورت و بدنتون شل نميشه چون رژيم اصولي دارين😁با قيمت فقط ماهي 30 تومن كه خيلي كمتر از رژيماي انلاينه.و اگر برنامه دو ماهه بگيرين ميشه 50 تومن.تضميني ماهي 2تا5 كيلو كم ميكنيد

به علاوه همه اينا پشتيباني انلاين 24 ساعته خودم رو داريد 🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فک کردم عکس غذایی , تخفیف اسنپی , تشویقی چیزیه وگرنه نمیومدم چون از تپل بودن خویش راضیم   & ...

منم راضیم راضی نباشم چه کنم😂😂

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز