2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 44 پست
اره حس ششم دارم ولی نمیگم زیاد تو تاپیکا چون میخوام ازشون سوال بپرسم خودمم یعنی حال کنا همشو گفتم ف ...

مشکلم رو با همسرم بگو اخرش چی میشه خوب میشیم یا نه

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما میخوای همسرت بهت بیشتر از خانواده توجه کنه ولی همسرت میگه من هم ب شما توجه میکنم هم ب اوتا بله ب ...

تورو خدا اینجوری جواب ندین شما نمی گید مشکلات این خانوم چیه و همسرش 

و اخانوادشون تراپیست خودشون بعد چندین جلسه میفهمن اونم وقتی مراجع بهشون حقیقت رو بگه

تورو خدا اینجوری جواب ندین شما نمی گید مشکلات این خانوم چیه و همسرش  و اخانوادشون تراپیست خودش ...

عزیزم ما فقط حسمونو میگیم من ن رمالم ن فالگیر و اعتقادیم ندارم و فقط حسی رو ک تو زندگی کاربردشو دیدم گفتم 

خودشون دارن میگن مشکلشون با همسره دیگه اخه من چی بگم

عزیزم ما فقط حسمونو میگیم من ن رمالم ن فالگیر و اعتقادیم ندارم و فقط حسی رو ک تو زندگی کاربردشو دیدم ...

اینقدر مسایل روانی پیچیده و کامپلکسه 

مه ادم تو دلیل رفتار های خودش هم میمونه چه برسه بقیه 

اینقدر مسایل روانی پیچیده و کامپلکسه  مه ادم تو دلیل رفتار های خودش هم میمونه چه برسه بقیه&nbs ...

راحتی و سختی و شما تشخیص نمیدی افکارتون تشخیص میده اگ شخت فکر کنی سخته اگ خوب فکر کنی مثل اب خوردنه خود ادم انتخاب میکنه کدوم باشه

اذيت ميشى ولى انشالله ميمونه بچه ات

عزیزم ی سوال داشتم من خودم حس ششمم ولی حسم واسه خودم کار نمیکنه

حست میگه من با کسی ک دوسش دارم دوست میشم اگر آره زمانش کی هست عزیزم من واقعا میخامش واقعا خودش قبلا پیش قدم شده بود چیزای بگه نشد حست چی میگه؟؟کلا شاید باز بیاد دایرکت هنوز کمی تو لایواش محل میده حست میگه دوست میشیم