2777
2789
عنوان

شیر مادر

82 بازدید | 11 پست

سلام مامانا 

دخترمن ۱۵روزشه دیشب تاصبح شیر خورد بازم صبح باگریه ونق دهن میچرخوند ودوباره شیر دادم بهش. 

یعنی شیرم سیرش نمیکنه؟ دوشب پیش شیرخشک گرفتم که شبها بدم شاید سیر بشه با قطره چکون همشو درآورد ونخورد اصلا 

شیرمم کم نیس از بیخوابی سردرد شدم و گردنم گرفته .شماها این مشکلو نداشتین.

تعداد رای : 1
نظرسنجی
😑😑
1
100%
😑😑
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه تا میخوره بهش شیر بده احتمالا شکموئه

منم پسرم شب تا صبح سینه تو دهنش بود بعضی موقعها به غلط میفتادم میگفتم خدایا عجب غلطی کردم بچه اوردم خوابمو دوسداشتم ولی میگذره دیگه با همه سختی ها ارزششو داره الان باز حاملم بازم اون دوران بیخوابی ها شب داریا دوباره شروع میشن

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

هر دوساعت ده دقیقه  شیر بخوره سیر میشه بقیه تقاضاش واسه شیر الکیه 

یا دلش درده با گرفتن سینه و خوردن شیر میخواد آروم بشه یا کلا با گرفتن سینه حس آرامش میکنه اینجور مواقع پستونک بده 

خدایا ااااااااااا شکرت

دختر منم ۱۵ روزشه...شب قبل از خواب یه شیشه کوچک شیرمو میدوشم بهش میدم بعد آروغشو می گیرمو یه سه چهار ساعتی میخابه...شمام این کارو کن..البته فک کنم دخترتون رفلاکس داره..همیشه موقع خوابوندن یا شیر دادن تو زاویه ۳۰ درجه بذاریدش...

یه چیز دیگه..روزای اول ک دخترم ب دنیا اومد شیر میخورد بعدش نق میزد...نمیفهمیدم مشکل چیه..یه روز ک یه دره از شیرمو دوشیدم دیدم خیلی غلیظ و سفته دو تا قاشق بهش اب جوشیده دادم راحت میخوابید..حالا اینا تجربیاته منه امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

طبیعیه تا میخوره بهش شیر بده احتمالا شکموئه منم پسرم شب تا صبح سینه تو دهنش بود بعضی موقعها به غلط ...

ای جان بسلامتی منم بچه دومم هست یادم نمیاد پسرم هم اینجوری بود یانه.

دختر منم ۱۵ روزشه...شب قبل از خواب یه شیشه کوچک شیرمو میدوشم بهش میدم بعد آروغشو می گیرمو یه سه چهار ...

شیر خودتو بدوشی بدی راحت تر ازسینه هست؟ منم میدوشم گاهی اما با قطره چکون میدم هم دکتر گفت شیشه تده هم اینکه خودش سرشیشه رو بدش میاد با زبونش میده بیرون

شیر خودتو بدوشی بدی راحت تر ازسینه هست؟ منم میدوشم گاهی اما با قطره چکون میدم هم دکتر گفت شیشه تده ه ...

اره دیگه راحت تر میخورن خسته نمیشن....عزیز دلم بدش میاد ..خواهر منم از شیشه بدش میومد...دلیل اینکه میگن با قطره چکون ب خاطر اینه ک عادت نکنن و سینه دیگه نگیرن...پسرمم هم با شیشه میدادم هم خودم ..اگر دخترمم اینطور بشه عالیه..ولی تا ببینم داره شیشه میگیره و سینه نمیگیره قطعش میکنم

چهل روز اول خبری از خواب نیس

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸