2777
2789
پابجی شنیدم ولی نمیدونم چرا نتونستم دانلودش کنم میتونی عکس بازیو بفرستی اینجا؟ 

حجمش ۲ گیگه

بسته نامحدود بگیر همین الان تا وقت هست دانلودش کن عالیه 

گوشیت مدل چه سالیه؟ ۲ هزوار چنده

امتیازت به ۱۰۰۰ که رسید و چندبار تیمی بازی کردی دیگه مبتدی بازی نمیکنی خیلی خوبه 

اگه منظورت سکه هاست که شش هزارتاست .چجوری باید بیام تیمی ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت سکه هاست که شش هزارتاست .چجوری باید بیام تیمی ؟

بازی آنلاین رو که میزنی صفحه بعدش نوشته بازی مبتدی و حرفه ای و میزلوکس و بازی تیمی 

تو و نفر مقابلت تیم میشی که شانسیه

آبی و بنفش باهمن همیشه

قرمز و سبزم همیشه باهمن

بازی آنلاین رو که میزنی صفحه بعدش نوشته بازی مبتدی و حرفه ای و میزلوکس و بازی تیمی  تو و نفر م ...

اها مرسی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بازی ایرانی بوم بوم

هم بازیه هم آهنگ گوش میدی

بازیش کردی؟

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
ن عزیزم 

خیلی بازیه جالبیه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘