2777
2789
عنوان

حاجت روایی

237 بازدید | 45 پست

خانومای عزیز به نیت حاجت روایی همگی شما عزیزام میخوایم چله نماز اول وقت رو بگیریم.

لطفا کسانی که مایل به شرکت در چله هستن اعلام کنند.

برای اینکه خودمون رو ملظم به انجام این چله لکنیم پس از پایان هر هفته اعلام کنید چند نماز در اول وقت نداشتید.

کسانی که تمایل به شرکت دارن لطفا تا فردا اعلام کنند.

متولد۸۴ نیستم🤐

منم میخوام شرکت کنم‌گلم....

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان، میشه برای داییم و مادربزرگم دعا کنید لطفا

داییم سکته کرده، و نه داییم از حال مادرش خبر داره نه مادربزرگم از حال پسرش😭😢😢😢

چند ساعت دیگه قراره مادربزرگم عمل کنن، دکتر گفته تضمین نمیکنم از اتاق عمل زنده بیاد بیرون😢😢😢

دعا کنید لطفا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

استارتر لطفا برای پدر یکی از دوستامم دعا کن لطفا تو کماست، ببخش تو تاپیک شما گفتم، معذرت

اجرتون با آقا امام حسین علیه السلام

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
دعا میکنم عزیز دلم. 

الهی بحق پنج تن حاجتت روا🙏🌹🌹🌹🌹

عزیزم واستون حتما دعا میکنم. شماهم اد کنم؟

شرمنده شاید نتونم

ببخش منو

عزیزم واستون حتما دعا میکنم. شماهم اد کنم؟

اسی کی خبرمون میکنی؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
استارتر لطفا برای پدر یکی از دوستامم دعا کن لطفا تو کماست، ببخش تو تاپیک شما گفتم، معذرت اجرتون با ...

بگو براش دعاس مقاتل بن سلیمان و نذر پخش شیر حضرت علی اصغر بگیره ان شاالله ک از کما میان بیرون 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
همینجا چله بر گذار بشه یا گروه بزنم؟

گروه بزن ولی اگ میشه تل نباشه اخه فیلتره بقیه تل ها هی خراب میش 

اما من تابع جمعم

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.