2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر  من‌روز نهم یا یازده هم زدم .وای چه حس خوبی داشتم ..ولی افسوس...

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

نفهمیدم چی نوشتی

منفی شد یا مثبت؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

عزیزم من بی بی چک اولم فرداش ک دیدمش هاله انداخته بود    بی بی چک دومم ی ربع بعد هاله انداخت  و مشکوک ب بارداری بودم ازمایش دادم  حالا منتظرم چند روز بگذره دوباره آز بدم خیلی استرس دارم

انشالله بارداری  و بی بی نشون نداده شاید زود زوی بذار دوسه روز دیگه با ادرار اول صبح بی بی چک مدیکور بزن

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من بی بی چک اولم فرداش ک دیدمش هاله انداخته بود    بی بی چک دومم ی ربع بعد هاله اندا ...

بارداری اگه بعدد یه ربع بوده،برای من بعد یک ربع خط مشخص افتاد دو روز بعد تکرار کردم همون لحظه مثبت شد