آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 عنوان نذر صلوات 85 بازدید | 12 پست سلام دوستان. 90000 صلوات نذری ادا نشده دارم. لطف کنین کمکم کنین🙏اسمتونم بگوین میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجاتتون برسین بابت لطفتون😘🙏 1399/08/25 | 02:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92264 ختم قرآن گرفتی دعا برای ظهور و سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یادت نره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سرآشپزخانوووم عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1090 سلام عزیزم من هزار تا به نیتتون میخونم فرداشما هم برام دعا کنید که خونه دار بشم واز دست مستاجری خلاص بشماسمم زهرا هس خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
گلهایروز عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1336 منم ۱۰۰تا صلوات ولی تورو خدا دعام کن عشقم عید بیاد خاستگاری واسه سیده هستم
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3584 ۱۰۰تاصلوات برات می فرستم معصومه هستم یه روزخوب می یاد...
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 ۱۰۰۰ تا میفرستم. سونیا هستم لطفا دعام کن❤ ممنونم چشم عزیزم😘
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 ختم قرآن گرفتی دعا برای ظهور و سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یادت نره چشم عزیزم حتما😘
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 سلام عزیزم من هزار تا به نیتتون میخونم فردا شما هم برام دعا کنید که خونه دار بشم واز دست مستاجری ... ممنونم چشم حتنا😘
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 منم ۱۰۰تا صلوات ولی تورو خدا دعام کن عشقم عید بیاد خاستگاری واسه سیده هستم چشم عزیزم حتما😘