2777
2789
عنوان

خیانت دیدم

227 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها تورو خدا ارومم کنید دارم دیووونه میشم ی حسی بم دست داده میخوام خودمو بکشم  راحت بشم من با شوهرم چن ماهه عقدم امشب خونشون مهمونی بودم اون داشت تو حیاط خونشون کباب میکرد من دیدم ی پیام مشکوک اومد رفتم تو  پیاماش دیدم با ی زن شوهردار دوسته چ حرفای رکیک و جنسیم ک بهم میزنن حالم بهم خورد بدنم میلرزید گریه افتادم مادر شوهرم اومد طرف پسرشو گرفت گف تو مقصری اون پیاما الکیه کار پسر من نیست پسر من با کسی درارتباط نیست مادرش نزدیک بود منو بزنه من زنگ زدم ب داداشم داداشم همیشع پشتمه اومد اونجا یکم سرشون داد زد منو بغل کرد اورد خونه اومدم خونه پدرم مادرم باهام بد تا کردن گفتن تو مقصری اون با هرکی هم ک بپره تو حق نداری حرف بزنی اون مرده هرکار بخواد باید بکنه تو نباید ب گوشیش دست میزدی بچه ها هیچکس ب فکر غرورم ک له شده نیست من حالم از خودم بهم میخوره اخه چرا اخه من چرا باید قربانی بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب وقتی پدرومادرت این حرف رو میزنن ذره ای توقع از مادر شوهر ت نداشته باش

ولی لطفا طرز فکرت مثل اطرافیانت نباشه

برای خودت ارزش قایل شو

اینو مطمئن باش شوهرت ک الان ک تو دوران عقد هستین و باید بهترین روزا رو برات بسازه این کارا رو میکنه

مطمئنا تو زندگی مشترک هم با وقاحت بیشتر ی این کارا رو میکنه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

خداروشکرکن عقدی.خدا بهت ی نشونه داده امشب ک بفهمی چی کارس وچه خانواده ایم داره...ازداداشت بخواه پشتت باشه وجداشو..ادامه بدی بدبختی

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

پدرتون اینجوری گفتن؟ ماشالا به غیرتشون..

ببینید این چیزی ک شما دیدید اتفاقی نبوده! خدا خواسته که ببینید و از همین الان تکلیفتون بدونید. سریع ازش جدا شدی خیلی سریع. من خودم یه آقام کاملا از درون کنجد و مغز و تفکر هم نوعام آگاهم. اگرم ادامه بدید همیشه باید عین سایه ترس این اتفاق ها تو ذهنتون تعقیبتون کنه. خیانت عین یه موجود خزنده آروم و بیصدا وارد هر زندگی و رابطه ای ممکنه بشه.. ولی نه دیگه توی دوران طلایی و خاطره انگیز نامزدی و عقد! حیف واقعا

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو