2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک نداشتن برنج گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 38 پست
تازه شروعشه این محدودیت های جدید کرونایی و تعطیلات دو هفته ای شروع بشه خیلی از افراد بیچاره میشن زمس ...

اخه یکی نیس بگه گیریم که کروناتوکشورریشه کن شدکه نمیشه بعدش دوباره پروازای هواپیمای از کشواری دیگه کرونا روواردمیکنن مثه روزاول...حداقل بذارن مردم کارکنن لنگ پول مایحتاجشون نمونن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من خودم یروز با ماشین بردمش کمیته گفتن میایم تحقیقات ولی نه اومدن نه کمکی کردن 

انشالله خدا حاجت دلتو بده واست صلوات فرستادم❤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
اخه یکی نیس بگه گیریم که کروناتوکشورریشه کن شدکه نمیشه بعدش دوباره پروازای هواپیمای از کشواری دیگه ک ...

فقر از کرونا خطرناکتره ولی کسی دنبالش نیست که بهش رسیدگی کنه کسی تاپیک نمیزنه فحش بده مردم رو که رعایت کنید خسته شدیم بسکه خونه موندیم ماسک بزنید 

بخاطر اینکه الان منفعت رو کروناست نه فقر که باعث فحشا و دزدی و قتل و هزاران مشکل دیگه میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

کار و حکمت خداس دیگه .

ماهایی هم که دلامون نازکه . و دل میسوزونیم برای بقیه .باید بیکار بیعاز علاف باشیم .

بعد اونایی که دلسوز نیستن بشن رییس و روسا و اختلاسگر و.... :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
فقر از کرونا خطرناکتره ولی کسی دنبالش نیست که بهش رسیدگی کنه کسی تاپیک نمیزنه فحش بده مردم رو که رعا ...

آدم بی پول که بشه دیگه هیچی براش مهم نیس کاش این روزای سخت سریعتربگذرن🥺

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
مال کرمان. عزیزم 

اگه از دس من کاری بربیاد دریغ‌نمیکنم😞❤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛