2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک نداشتن برنج گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 38 پست
باورت میشه خواهر شهید هم هسته؟ برادرش مفقود اثر شده  رفته کمیته ولی بهش کمک نکردن

خانمای بی سرپرست حتی وضعیت مالیشونم خوب باشه کمیته تحت پوشش میگیرتشون که

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خب این خانم با دو بچه بره بهزیستی  کمیته امداد  لااقل به بچه هاش کمک میکنن 😢😢😢😢

ای بابا دلت خوشه من با دوتا مریض خاص پدر سرطانی و خواهر ام اس رفتم بهزیستی برا درخواست ویلچر ندادن گفتن نیست بودجه نداریم 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه خواهر شهید هم هسته؟ برادرش مفقود اثر شده  رفته کمیته ولی بهش کمک نکردن

بلاخره باید یه جایی باشه که به این ادم کمک کنن .

نمیشه که اینطوری  

اونروز اخبار 20:30 نشون میداد مردی رو که توسط دیگران به خیلیا کمک کرده حتی به زنان سرپرست خانواده .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خانمای بی سرپرست حتی وضعیت مالیشونم خوب باشه کمیته تحت پوشش میگیرتشون که

نه عزیزم من خودم یروز با ماشین بردمش کمیته گفتن میایم تحقیقات ولی نه اومدن نه کمکی کردن 

بله متاسفانه تعداد زیادی از این موارد هست 😥😔 اما خب سوال اینه آیا حق یک ایرانی که در کشوری با این ...

کسی که فرش میبافه نباید رو حصیر باشه....

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
نه عزیزم من خودم یروز با ماشین بردمش کمیته گفتن میایم تحقیقات ولی نه اومدن نه کمکی کردن 

قبلنا اینجوری نبودیادمه🙁ولی کاش پیگیرش میشدین براش اگه امکانش هس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بلاخره باید یه جایی باشه که به این ادم کمک کنن . نمیشه که اینطوری   اونروز اخبار 20:30 نشون م ...

چندجا دنبال خیر گشتم براش ولی اصلا خیری وجود نداره.تو این شرایط 

قبلنا اینجوری نبودیادمه🙁ولی کاش پیگیرش میشدین براش اگه امکانش هس

ی زمین تو روستا داره خیلی پیگیر شدم براش ی خیر پیدا کنم ک ی اتاق بسازن براش تو زمینش ولی پیدا نشد 

ای بابا دلت خوشه من با دوتا مریض خاص پدر سرطانی و خواهر ام اس رفتم بهزیستی برا درخواست ویلچر ندادن گ ...

خدا شفاشون بده ان شالله .

چقدر نامردن این ادمای کمیته امداد و بهزیستی .

واسه چی پس اینارو راه انداختن .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

تازه شروعشه این محدودیت های جدید کرونایی و تعطیلات دو هفته ای شروع بشه خیلی از افراد بیچاره میشن زمستون سختیه هوای کسایی که میشناسیم مشکل دارن داشته باشیم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

زن سرپرست خانوار باشه ردخور نداره کمیته عضوش نکنه، من خودم تا الان بالای 15 تا زن رو کمیته امداد معرفی کردم و عضو شدن

مامانِ لیانا
کاش ی خیر پیدا می‌شد کمکش میکرد

عزیزم این خانم کدوم شهرن

من‌ خودم سر کار نمیرم‌ از مامانم پول تو جیبی میگرم ولی یه پس انداز خیلی خیلی خیلی کم داشتم واسه روز مبدا اگه میشه این خانمو معرفی کن 

خیلی کمه و ناچیزه ولی چیزیه کع از دسم برمیاد

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛