2821
2789
عنوان

بارداری

115 بازدید | 17 پست

سلام خسته نباشین من ۲۵ سالمه و ۳ ساله که ازدواج کردم پارسال حاملگی مولار رو متاسفانه تجربه کردم و بعد از یک سال دوباره تصمیم به مادر شدن گرفتم . تحت نظر پزشکم خدا رو شکر ن در آزمایشات قبل بارداری و ن در سونوی واژینالم مشکلی پیدا نشد و دکترم گفت که میتونم برای بارداری اقدام کنم ‌ . ۸ آبان زمان پریودم بود اما تا ۲۰ آبان پریود نشده بودم ازمایش بتا دادم و جواب ۲۱.۷ بود و چون مشکوک ب بارداری بودم قرار شد ۳ روز دیگه آزمایش بتا بدم اما دیگه ۲۰ آبان پریود شدم و نرفتم برای آزمایش . بخاطر تجربه های تلخی که سر حاملگی مولار داشتم میترسم از بارداری . چیکار کنم ب نظرتون چرا پریودم دو هفته عقب افتاده و آیا اگه آزمایش بتا بدم بعد از پریودم و جواب منفی بود میتونم برای بارداری اقدام کنم؟ تو رو خدا رهنماییم کنین 🥺🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمال زیاد از استرس عقب انداختی بخودت مسلط باش بسپار بخدا اقدام کن ان شاالله بزودی بارداری سالمی رو تجربه میکنی چون قبلا مولار بوده دلیل نمیشه بازم بشه ویتامین ای و فولیک اسید حتما هم خودت هم همسرت بخورید

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
من بچه اول خانوادم هستم پدرم خیلی دلش میخواد نوه دار بشه اما من همش شرمنده میشم ناامیدش ردم حس گناه ...

آخ عزیزم میدونم چقد منتظر بودن سخته خودم ۱سال و نیمه منتظرم

...

آخ عزیزم میدونم چقد منتظر بودن سخته خودم ۱سال و نیمه منتظرم

حکمت خدا رو نمیدونم . نمیفهمم یه عده خانم های کثیف دور از جمع  بچه دار میشن و بچه رو میندازن داخل زباله خیلی از ماها که منتظریم چرا نمیشه خدایاااا